Άρης: Τα διλήμματα του Τερζή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Άρης: Τα διλήμματα του Τερζή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα, ενόψει του κυριακάτικου (12/2) αγώνα με τους «πράσινους» στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης θα πραγματοποιηθεί η απογευματινή προπόνηση των παικτών του Άρη, στην οποία ο Τόλης Τερζής αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο εντός έδρας ντέρμπι (12/2) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα, αν και δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές. Έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του, με εξαίρεση τον τραυματία Ντουκουρέ.

Διαβάστε επίσης: Όλα μοιραία είναι…

Οι Πίρσμαν και Μαζικού θέτουν υποψηφιότητα για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, με τον τελευταίο να φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα. Ακόμα, οι Γκαρσία και Ιτούρμπε διεκδικούν τη θέση στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, καθώς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Πάλμα στην αριστερή.

Αντίθετα, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα, σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις. Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας στο 4-2-3-1, ενώ ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αριστερής γραμμής και οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο Ετέμπο θα είναι ο παρτενέρ του Νταμπό στα αμυντικά χαφ, με τον Νταρίντα σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ