Άρης: Βασικός κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Καμαρά

Άρης: Βασικός κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Καμαρά

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να ξεκινήσει τον Μαυριτανό επιθετικό στην κορυφή της επίθεσης, στο κυριακάτικο (12/2) ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται να είναι, όπως όλα δείχνουν, ένα από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο κυριακάτικο (12/2) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στις δοκιμές που έκανε ο Τόλης Τερζής, έδειξε πως περιλαμβάνει τον Μαυριτανό φορ στα αγωνιστικά του πλάνα για το κρίσιμο αυτό ματς.

Θα πάρει, μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τη θέση του Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο προπονητής του Άρη είχε και τετ α τετ με τον Καμαρά (και με άλλους παίκτες), θέλοντας να τον ετοιμάσει και ψυχολογικά, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Σαν να βλέπαμε τον Ολυμπιακό που σερνόταν το καλοκαίρι…

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Καμαρά είχε σημειώσει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη, την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από τον Μαυριτανό επιθετικό στο βασικό σχήμα του κυριακάτικου ντέρμπι αναμένεται να επιστρέψει και ο Λουίς Πάλμα, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Τέλος, σημαντική και η παρουσία του Ετέμπο, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Αναμένεται να καλύψει, μάλιστα, το κενό που αφήνει στα χαφ ο τραυματισμός του Ντουκουρέ, που τέθηκε νοκ άουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ