Ο αντικαταστάτης: 100 μέρες μετά ο Ουσεϊνού Μπα επιστρέφει…

Ο αντικαταστάτης: 100 μέρες μετά ο Ουσεϊνού Μπα επιστρέφει…

Ο Ουσεϊνού Μπα παίρνει φανέλα βασικού κόντρα στον Παναιτωλικό μετά από 100 μέρες και τον τραυματισμό που είχε υποστεί...

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τρίποντο πάση θυσία απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, με τον Μίτσελ να αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, συγκριτικά με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ματς Κυπέλλου.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού μετά από πολύ καιρό είναι ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος προπονείται κανονικά τις τελευταίες εβδομάδες και έχει ανεβάσει ρυθμούς.

Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι βασικός από τον Μίτσελ κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και θα πάρει τη θέση είτε του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, είτε του Ανδρέα Ντόι.

Ο Μπα είχε χτυπήσει τον περασμένο Οκτώβριο και έκτοτε δεν είχε αγωνιστεί, αφού έκανε αγώνα δρόμου για να επιστρέψει. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού βλέπει στις προπονήσεις ότι είναι σε καλή κατάσταση ο Σενεγαλέζος στόπερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπα τη φετινή σεζόν μετράει μόλις 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις λόγω του τραυματισμού του και τελευταίο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν αυτό κόντρα στη Λαμία στις 30 Οκτωβρίου, όπου αγωνίστηκε μόλις 11 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ