Μπράτσος: «Το ποδόσφαιρο ότι σου παίρνει κάποια στιγμή θα στο δώσει πίσω»

Μπράτσος: «Το ποδόσφαιρο ότι σου παίρνει κάποια στιγμή θα στο δώσει πίσω»

Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε για τη νίκη του Βόλου επί του Ατρομήτου, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του άξιζε τους τρεις βαθμούς.

Ο Βόλος πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, επικρατώντας με σκορ 2-1.

Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε για το ματς, τονίζοντας πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ ανέφερε πως ό,τι σου παίρνει το ποδόσφαιρο κάποια στιγμή θα στο γυρίσει πίσω.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Μπράτσος:

«Ήταν μια δίκαιη νίκη γιατί είχαμε τον ρυθμό του αγώνα, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, φαινόταν ότι όποιος θα βάλει ένα γκολ αυτός θα έχει και τα ηνία του αγώνα, ευτυχήσαμε και βάλαμε εμείς το γκολ. Στη συνέχεια είχε μία υπεροχή ο Ατρόμητος χωρίς όμως να κινδυνεύουμε και από τη στιγμή που δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στατική φάση, έπεσε η ψυχολογία μας, μας έβαλαν μέσα στην περιοχή μας.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές χάσαμε παιχνίδια χωρίς να το περιμένουμε και τώρα μας το δίνει πίσω. Το είχα ξαναπεί και στο παρελθόν, ότι το ποδόσφαιρο ότι στο παίρνει κάποια στιγμή θα στο δώσει κι εμείς αυτό περιμέναμε τη δική μας στιγμή να μας δώσει αυτό που δικαιούμαστε και σαν ομάδα σήμερα πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Μπορεί να μην παίξαμε το ποδόσφαιρο που δείχνουμε αλλά φανταστείτε πόσο έντονα θέλαμε αυτό το παιχνίδι για να μπορέσουμε να κάνουμε τις ελεύθερες ενέργειες που θέλαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για το πόσο κοντά είναι η ομάδα στα Play offs: «Θα το δείξει η επόμενη αγωνιστική, αυτή τη στιγμή κρατάμε μεγάλο μέρος της τύχης στα χέρια μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ