Με πέναλτι και αποβολή «καθάρισε» η ΑΕΚ (vids)

Με πέναλτι και αποβολή «καθάρισε» η ΑΕΚ (vids)

Η Ενωση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι έκανε το 2-0 κόντρα στον Λεβαδειακό – Αποβλήθηκε ο Τζημόπουλος.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στην Opap Arena για την 22η αγωνιστική της Super League, με την Ενωση να «καθαρίζει» ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Λεβαδειακός αν και στάθηκε «όρθιος» για 35 λεπτά, στο 37’ δέχθηκε γκολ από εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο διαιτητής, Παπαδόπουλος, έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και κόκκινη στον Τζημόπουλο, με τον Αμραμπατ να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 2-0 για τους Κιτρινόμαυρους.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Δεν έβαλε το… χέρι του όπως ο Παλάσιος και μπήκε σε περιπέτειες (vid)

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στη μαζική άμυνα του Λεβαδειακού στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά κατάφερε να κλείσει το πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης με τους Βοιωτούς, έχοντας ουσιαστικά «καθαρίσει» το παιχνίδι, μετά το πέναλτι που έδωσε ο Παπαδόπουλος και την αποβολή του Τζημόπουλου.

Ο σέντερ μπακ του Λεβαδειακού είχε δεχθεί την πρώτη κάρτα πριν το πρώτο γκολ της ΑΕΚ για το μαρκάρισμα που έκανε στον Λιβάι Γκαρσία και στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για το πέναλτι.

Δείτε το 1-0:

To 2-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ