Για τον ΠΑΟΚ τα ματς τελειώνουν στο 90′ (vids)

Για τον ΠΑΟΚ τα ματς τελειώνουν στο 90′ (vids)

Τρίτη φορά στην εφετινή σεζόν όπου ο ΠΑΟΚ «χάνει» δικό του ματς στις καθυστερήσεις...

«Τρελή» αυτοκτονία για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να δεχθεί δύο γκολ από τον Αστέρα στις καθυστερήσεις, χάνοντας μέσα από τα χέρια του τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι «ασπρόμαυροι» έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια στις καθυστερήσεις, με τους μαχητικούς Αρκάδες να τους τιμωρούν με τον πιο παραδειγματικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Νταντσένκο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το περιστατικό

Η buzzer beater ισοπαλία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ήρθε να προσθέσει έναν ακόμα… κρίκο στην αλυσίδα με τις εφετινές «ασπρόμαυρες» αυτοκτονίες.

Για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου τα ματς τελειώνουν στο… 90′, με τον Δικέφαλο του βορρά να ισοφαρίζεται στις καθυστερήσεις για τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι!

Η αρχή είχε γίνει στο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Με καρφωτή κεφαλιά του Διαμαντή, οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, ρίχνοντας στο καναβάτσο την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το δεύτερο… κάζο ήρθε στη Λιβαδειά. Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Νάρεϊ στο 73′, αλλά ο Μπελμόντε «χτύπησε» για τον Λεβαδειακό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το… τρίπτυχο της αποτυχίας ολοκληρώθηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου σταμάτησαν να παίζουν στις καθυστερήσεις, θεωρώντας πως έχουν εξασφαλίσει το τρίποντο. Ο Αστέρας βρήκε την ευκαιρία και πήρε από το πουθενά τον βαθμό της ισοπαλίας. Μια ισοπαλία που πληγώνει ανεπανόρθωτα τον ΠΑΟΚ ενόψει και της δύσκολης συνέχειας στο εφετινό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ