Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την Τρίπολη

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την Τρίπολη

Οι επιλογές του Θανάση Στάικου για το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην Τρίπολη συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αύριο (18/2, 20:00) αντιμετωπίζει στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Ο Τσιντώτας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τον Ιωνικό, και αναμένεται να επανέλθει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του, ενώ και ο Παντελάκης επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας, έχοντας εκτίσει την ποινή του.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης του γκολ/ασίστ ανά 67.5 λεπτά, τα 21 γκολ σε 7 ματς και η σύγκριση…

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Θανάσης Στάικος έχει να ξεπεράσει την απουσία του Παμλίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ενώ εκτός πλάνων είναι και ο Λεό Μπατίστ, που μόλις επέστρεψε από πολύμηνη απουσία, αλλά αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα. Ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν υπολογίζει επίσης τους εδώ και καιρό τραυματίες Κόντε, Κιάκο και Ροσέρο, καθώς και τους Ποζνάνσκι, Μπιλμπάο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τζίμας, Τσαβός, Ριένστρα, Καραχάλιος, Γκίνο, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης, Νίνης, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Μπάλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ