Απίστευτο: 17-1 οι τελικές στο ΠΑΟ-Βόλος, αλλά 0-0 (vids)

Απίστευτο: 17-1 οι τελικές στο ΠΑΟ-Βόλος, αλλά 0-0 (vids)

Ο ΠΑΟ κάνει… πάρτι στη Λεωφόρο, αλλά δίχως γκολ

Τρομερή η στατιστική του ημιχρόνου στο ΠΑΟ-Βόλος. Τα λένε όλα οι αριθμοί για όσα συνέβησαν σε 45΄. Οι 17-1 τελικές και το 72%-28% κατοχή μπάλας υπέρ της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που είχε δοκάρι (Παλάσιος 19΄) και κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αλλά που πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με 0-0.

Οι πράσινοι πραγματοποίησαν ένα από τα καλύτερα ημίχρονα τη φετινή σεζόν απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, έδωσαν τρομερή ένταση στο παιχνίδι τους και άσκησαν τεράστια πίεση στην άμυνα του Βόλου, όμως κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πρώτο 45λεπτο χωρίς να σκοράρουν.

Αυτό που συμβαίνει με την στατιστική του ματς δεν έχει προηγούμενο φέτος για το τριφύλλι, αφού μέχρι το 30ο λεπτό είχε 16-0 τελικές, αριθμός που «τρομάζει», ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κάνει κατά μέσο όρο τόσες τελικές περίπου σε ένα 90λεπτο.

Ο Βόλος δεν μπόρεσε να βγει από την περιοχή του πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι είχε και 9 κόρνερ σε αυτό το διάστημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του πρώτου μέρους είναι δίχως αμφιβολία ο Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος έχει κάνει τη μια σπουδαία επέμβαση μετά την άλλη για να κρατήσει το μηδέν. Τόσο σε τετ α τετ (Μαντσίνι, Ιωαννίδης), αλλά και σε κλασικές ευκαιρίες από τη μικρή περιοχή (Ιωαννίδης).

Το δοκάρι του Παλάσιος:






Το τετ α τετ του Μαντσίνι:






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ