Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Κόλλησαν στην… αγαπημένη τους ισοπαλία

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Κόλλησαν στην… αγαπημένη τους ισοπαλία

Τρίτη σερί ισοπαλία για τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα, πέμπτη σερί για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Πριν τη σέντρα στην Τρίπολη, Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα ήταν οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Και στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης», που δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο για καμία από τις δύο, επιβεβαίωσαν πως αυτό είναι το αγαπημένο τους αποτέλεσμα.

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, Αστέρας και ΠΑΣ έμειναν στο 1-1, φτάνοντας οι μεν τις 12 ισοπαλίες (τρεις συνεχόμενες πλέον) μετά από 23 αγωνιστικές στη Super League και οι δε τις δέκα (πέντε συνεχόμενες πλέον).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 81-65: Πότε; Ποτέ ξανά

Τα πάντα στο παιχνίδι έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 2′ ο Αστέρας έκανε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριέρα, στη μοναδική αξιόλογη στιγμή του στο πρώτο 45λεπτο. Ο ΠΑΣ σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του και στο 37′ έφτασε στο 1-1 με εκτέλεση πέναλτι του Εραμούσπε, από παράβαση του Καρμόνα στον Τζίμα. Στο δεύτερο μέρος το θέαμα ήταν κάκιστο, με το σκορ να μην αλλάζει αφού δεν υπήρξε καν ευκαιρία.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Τασουλής, Ιγκλεσιας (46′ Αλάγκμπε), Σανταφέ (46′ Μουνάφο), Ριέρα (70′ Τιλίκα), Σίτο (85′ Ζουγλής), Κρεσπί, Μπαράλες (70′ Κωστέας)

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (64′ Νίνης), Τζίμας, Μορέιρα (89′ Φοφανά), Μπάλαν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ