Ο Κανός ήρθε για να κάνει τη διαφορά (vids)

Ο Κανός ήρθε για να κάνει τη διαφορά (vids)

Ο Σέρτζι Κανός μπορεί να έχει αγωνιστεί λίγο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως έχει μεγάλη επιρροή και μπορεί να κάνει τη διαφορά από τα άκρα.

Ο Ολυμπιακός την τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου ανακοίνωσε μια σπουδαία κίνηση, καθώς έκανε δικό του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι τον Σέρτζι Κανός από την Μπρέντφορντ.

Ο Ισπανός εξτρέμ αποκτήθηκε για να δώσει πλάτος στην επίθεση των Πειραιωτών και να ανεβάσει επίπεδο τα άκρα της ομάδας του Μίτσελ, που στο πρώτο μισό δεν είχε πολλές λύσεις. Ωστόσο, στις αρχές Φλεβάρη έπεσε η γη κάτω από τα πόδια του Κανός, όταν έμαθε ότι η μητέρα του έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, με τον 26χρονο να βιώνει μια από τις δυσκολότερες στιγμές στη ζωή του.

Λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, έπρεπε να φύγει από την Ελλάδα και να βρεθεί στην Ισπανία για να πει το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη του μητέρα. Ωστόσο, η επιστροφή του στην Ελλάδα έφερε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα έφερε και έναν γνήσιο εξτρέμ στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Στο ματς με τον Παναιτωλικό όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 6-1, ο Κανός πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε, αφιερώνοντας το τέρμα που σημείωσε στη μητέρα του, ενώ ήταν αυτός που κέρδισε και πέναλτι για να σκοράρει ο Χάμες Ροντρίγκες.

Γενικότερα, ο Κανός έδειξε με το «καλημέρα» την ποιότητα που διαθέτει και αν δεν είχε τον απρόσμενο θάνατο της μητέρας του που τον «γονάτισε» ψυχολογικά θα είχε δώσει σαφώς περισσότερα. Συνολικά εχει αγωνιστεί σε 3 μόλις παιχνίδια και σε ένα από αυτά βασικός, το πιο πρόσφατο με τη Λαμία και δείχνει ότι είναι αυτό που έλειπε από τον Ολυμπιακό.

Απέναντι στη Λαμία, ο Μίτσελ αποφάσισε να τον ξεκινήσει και ο Κανός έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό από τα πλάγια, αφού είχε ασίστ στο 0-2 του Μπακαμπού. Και όχι μόνο. Είχε και δοκάρι αλλά και συμμετοχή σε άλλες ευκαιρίες της ομάδας του σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε με 3-0.

Συνολικά έχει παίξει 150 λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και διαθέτει στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα. Έχει σκοράρει ήδη μια φορά, ενώ έχει μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι. Σιγά σιγά έχει αρχίσει και βρίσκει ρυθμό και θα παίζει και περισσότερο, με τον Μίτσελ να είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την απόκτηση του, αλλά και με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Κανός.

Το ματς με τη Λαμία: 

Το ματς με τον Παναιτωλικό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ