Άρης: Αποφασίζει για Οντουμπάζιο ο Τερζής

Άρης: Αποφασίζει για Οντουμπάζιο ο Τερζής

Ο Άγγλος αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει σε ένα από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια (απέναντι σε Ατρόμητο, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα) της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Μόουζες Οντουμπάζιο στο χθεσινό (20/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν η τέταρτη. Κάτι που σημαίνει οτι ο Άγγλος αμυντικός θα πρέπει να απουσιάσει σε ένα από τα τρία παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Ατρόμητο, στη συνέχεια παίζει εκτός έδρας με τη Λαμία και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Τόλης Τερζής θα είναι αυτός που θα αποφασίσει σε ποιον απο τους προαναφερθέντες αγώνες θα στερηθεί των υπηρεσιών του ποδοσφαιριστή του.

Ο Εμπακατά αναμένεται να τον αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του ο Φαμπιάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ