Σχόλιο – «φαρμάκι» του Τσιάρτα για Μελισσανίδη (pic)

Σχόλιο – «φαρμάκι» του Τσιάρτα για Μελισσανίδη (pic)

Το μήνυμα του παλαίμαχου άσου στα social media για την ΑΕΚ, την Opap Arena και τον Χριστόφορο Ζαραλίκο!

Αιχμές κατά της ΑΕΚ και κατ’ επέκταση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη άφησε ο Βασίλης Τσιάρτας, σε ανάρτηση που έκανε στα social media.

Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εκλογές με το κόμμα «Σύμπραξη» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, έκανε retweet την ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη για τον κωμικό, Χριστόφορο Ζαραλίκο και άφησε αιχμές για την ΑΕΚ και τη διοίκησή της, που κάλεσε τον ηθοποιό και όχι τον ίδιο στα εγκαίνια της Opap Arena!

Διαβάστε επίσης: Και ο πόλεμος ΠΑΟΚ-ΑΕΚ καλά κρατεί… (pic & vid)

Υπενθυμίζουμε ότι η Ενωση είχε στείλει προσκλήσεις σε μια σειρά από πρώην παίκτες της που είχαν γράψει ιστορία φορώντας τα κιτρινόμαυρα, προκειμένου να κάνουν… ποδαρικό στο νέο γήπεδο, αλλά όχι στον Βασίλη Τσιάρτα, γεγονός που πίκρανε τον παλαίμαχο άσο.

«Υποτίθεται ότι εγώ δεν καλέστηκα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ για τις απόψεις μου. Αυτός, όμως, είναι ΑΕΚ και μάλιστα αποδεκτός από παίκτες και οπαδούς και πηγαίνει σε κάθε ματς. Προφανώς με τις ευλογίες και της διοίκησης. Μάλλον θα είναι και κομμάτι της ιστορίας», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Βασίλης Τσιάρτας.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ