Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι 0-2: «Τρένο» και στην Ευρώπη οι «παρτενοπέι»

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι 0-2: «Τρένο» και στην Ευρώπη οι «παρτενοπέι»

Η Νάπολι με γκολ των Οσιμέν και Ντι Λορέντζο πέρασε με 2-0 από τη Φρανκφούρτη και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Champions League, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της.

Δεν σταματάει πουθενά το «τρένο» της Νάπολι. Η ομάδα του Σπαλέτι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Άιντραχτ για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά. Οσιμέν και Ντι Λορέντζο τα γκολ για τους «παρτενοπέι» που είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Κβαρατσχέλια πριν το 0-1.

Ο αγώνας ήταν αρκετά ισορροπημένος για τα πρώτα λεπτά ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μετά το πρώτο τέταρτο να μπουν σε ρυθμούς… Serie A και να αναλάβουν τα ηνία της αναμέτρησης. Ο Γεωργιανός σταρ στο 36′ είχε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του αλλά ο Τραπ απέκρουσε το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Οσιμέν.

Διαβάστε επίσης: Σέρτζι Κανός: Από τα δακρυσμένα μάτια στο απίθανo κουαρτέτο (vids+pics)

Το γκολ όμως φαινόταν να έρχεται από μακριά και στο 40′ ο Νιγηριανός δεν λάθεψε. Ο Λοζάνο έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο φορ της Νάπολι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Δευτερόλεπτα αργότερα μάλιστα το σκηνικό επαναλήφθηκε, αλλά ο Οσιμέν ήταν οριακά εκτεθειμένος κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι ήταν ξανά κυριαρχική, απείλησε με τον Κβαρατσχέλια στο 56′, ο Κόλο Μουανί δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και εκεί όλα έγιναν πιο εύκολα. Στο 65′ ο Γεωργιανός συνεργάστηκε υπέροχα με τον Ανγκισα΄και με ένα μαγικό τακουνάκι έδωσε στον Ντι Λορέντζο που πλάσαρε εύστοχα για το 0-2.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η Νάπολι πανηγύρισε τη νίκη με 2-0, που της δίνει ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, ενόψει της ρεβάνς του Μαρτίου.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Γιάκιτς, Εντικά, Σόου, Καμάντα, Μαξ, Μπουτά (59΄Κνάουφ), Γκέτσε, Λίντρστρομ (69΄Μπορέ), Κόλο Μουανί

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ, Ολιβέρα, Λομπότκα, Ανγκισά (80΄Ντομπελέ), Ζιελίνσκι, Λοσάνο (80΄Ελμάς), Κβαρατσχέλια (84΄Πολιτάνο), Οσιμέν (84΄Σιμεόνε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ