Άρης: Στροφή σε Ατρομητο

Άρης: Στροφή σε Ατρομητο

Οι κιτρινόμαυροι θα ξεκινήσουν από σήμερα την προετοιμασία τους για το εντός έδρας κυριακάτικο (26/2) παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου, ενώ ο Τερζής δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι τον τιμωρημένο Φαμπιάνο.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Τερζής και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη (26/2) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το καλό κλίμα επέστρεψε στους κιτρινόμαυρους μετά την επικράτηση επί του ΟΦΗ, ενώ θέλουν να κάνουν σερί νικών στα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, προκειμένου να μπουν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα πλέι οφ.

Μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο είναι ο Φαμπιάνο, που θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Οι Ενκουλού και Μπράμπετς, που τα πήγαν εξαιρετικά στο παιχνίδι της Κρήτης, θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο Τόλης Τερζής θα ξεκινήσει από σήμερα τις δοκιμές του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στον Ατρόμητο. Δύσκολα, πάντως, θα κάνει πολλές αλλαγές, καθώς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ