Λιβάγια: «Aμφίρροπο ζευγάρι το Ελλάδα – Κροατία»

Λιβάγια: «Aμφίρροπο ζευγάρι το Ελλάδα – Κροατία»

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ και ο επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο ζευγάρι. Ο Κροάτης της «Ένωσης» τόνισε, κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για το Μιλάνο, πως οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Κροατία θα είναι αμφίρροπες και δεν έχρισε καμία εκ των […]

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ και ο επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ο Κροάτης της «Ένωσης» τόνισε, κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για το Μιλάνο, πως οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Κροατία θα είναι αμφίρροπες και δεν έχρισε καμία εκ των δύο φαβορί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιβάγια:

«Η εθνική Κροατίας είναι μία ομάδα που αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, σε μερικά παιχνίδια δεν της βγαίνει όπως θέλει. Θα παίξει απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος είναι το φαβορί, θα είναι αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι στην Κροατία πώς θα πάνε τα πράγματα/ Είναι δύσκολο να μπορέσω να συμμετέχω. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί δεν είμαι εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ