Τα νεότερα για Παπασταθόπουλο και το μεγάλο δίλημμα του Μίτσελ

Τα νεότερα για Παπασταθόπουλο και το μεγάλο δίλημμα του Μίτσελ

Η κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι σκέψεις για την ενδεκάδα από τον Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Λαμίας έχει στο μυαλό του μόνο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει πολλά σχετικά με τη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα όλης της σεζόν με ένα τρίποντο στην αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλο στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, με τους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν την προετοιμασία τους και τον Μίτσελ να αποφασίζει για την εντεκάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει και την προπόνηση πριν το ματς για να δει σε τι κατάσταση είναι ο Σωκράτης, αλλά φαίνεται πως είναι καλύτερα και πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Παπασταθόπουλος είχε ένα σφίξιμο, παρόλα αυτά θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Super League, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα, αφού έχει ανεβάσει στροφές, αλλά υπάρχει προσοχή από τον Μίτσελ σχετικά με τη συμμετοχή του ή όχι.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες στην ενδεκάδα ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και είχε προφυλαχθεί στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ανάλογα και τι θα γίνει με τον Σωκράτη ουσιαστικά παίζονται δύο θέσεις στην εντεκάδα. Ο πρώτος «πονοκέφαλος» του Μίτσελ είναι για τον αριστερό μπακ, με Ρέαμπτσιουκ και Ραμόν να διεκδικούν φανέλα βασικού. Αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος μπακ φαίνεται πως έχει το προβάδισμα έναντι του Μολδαβού συμπαίκτη του.

Τέλος, «μάχη» θα δώσουν για την ενδεκάδα και οι Γιώργος Μασούρας και Σέρτζι Κανός, με τον Ισπανό να έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, ειδικά μετά τις δυο εμφανίσεις που έχει κάνει κόντρα σε Παναιτωλικό και Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ