Μετά τον Σερέλη ποιος; – Αυτοί οι προπονητές είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού

Μετά τον Σερέλη ποιος; – Αυτοί οι προπονητές είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει τη σεζόν με τον Χρήστο Σερέλη, όμως ήδη «δουλεύει» αρκετές περιπτώσεις για το καλοκαίρι και μετά...

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αλλαγή προπονητή μετά τη νέα ήττα του από τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο και την απώλεια του Κυπέλλου, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να αποτελεί παρελθόν από το τριφύλλι.

Ο άνθρωπος που ανέλαβε να τον αντικαταστήσει μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν είναι ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος είναι και επίσημα πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στην αποψινή αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Ωστόσο, ο Σερέλης δεν θα είναι αυτός που θα αναλάβει το δύσκολο έργο το καλοκαίρι που έρχεται, αφού οι πράσινοι ψάχνονται στην αγορά για προπονητή από το πάνω ράφι, που θα δημιουργήσει από την αρχή την ομάδα, με στόχο να την επαναφέρει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο μεγάλος στόχος λοιπόν του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι ο Πάμπλο Λάσο, με το τριφύλλι να έχει ήδη έρθει σε επαφές με την πλευρά του Ισπανού και να συζητούν για τα δεδομένα μιας πιθανής συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα όμως η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει και εναλλακτικά πλάνα για την άκρη του πάγκου της, αφού ο Λάσο έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις. Εκτός του Ισπανού λοιπόν, στο τριφύλλι φαίνεται πως κοιτάζουν ακόμη 3-4 «Ευρωλιγκάτες» περιπτώσεις.

Η μία από αυτές είναι ο Περάσοβιτς, που επίσης έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις, ενώ είναι ακόμη στη λίστα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αλλά και ο Γιάκα Λάκοβιτς, με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο να είναι έχει κι αυτός συζητήσει, αλλά να έχει μείνει πιο πίσω η περίπτωση του.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε μερικές εβδομάδες, με τον Σερέλη να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να ενημερώσει τον νέο προπονητή, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και στο νέο τεχνικό τιμ μετά το καλοκαίρι, όποιος και αν αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ