Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Πάρντιου: «Ευχαριστώ για τις όμορφες ημέρες»

Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Πάρντιου: «Ευχαριστώ για τις όμορφες ημέρες»

Ο Άλαν Πάρντιου αποχαιρέτησε τον Άρη, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου των δύο πλευρών, ευχαριστώντας τους «κιτρινόμαυρους» για τη συνεργασία.

Ο Άλαν Πάρντιου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών πριν από μερικές ώρες.

Ο Άγγλος προπονητής, αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του, ευχαριστώντας παράλληλα για τη συνεργασία το διάστημα που κάθισε στον πάγκο της, ενώ ευχήθηκε και την επίτευξη του στόχου και την κατάκτηση της τέταρτης θέσης.

Διαβάστε επίσης: Ο χορός γύρω από τον Κωσταντέλια: H Kλαμπ Μπριζ και οι δεκάδες «μνηστήρες»

Η δήλωση του Πάρντιου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Άρη, όπως επίσης και την πόλη της Θεσσαλονίκης, για τη γενναιοδωρία του καλωσορίσματος και του χρόνου που πέρασα εδώ, η ομορφιά είναι οι άνθρωποι της. Δεν είναι περίεργο που είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες.

Οι παίκτες και το επιτελείο, προσπάθησαν να εφαρμόσουν τη στρατηγική μου, και δούλεψαν ακούραστα σκληρά για να επιτύχουν μια συνέπεια στην απόδοσή τους, και τους ευχαριστώ για αυτό.

Θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Χουλιάν (σ. σ Κουέστα) τον αρχηγό που οδηγεί το γκρουπ με τόση ευφυΐα και πίστη στο κλαμπ. Θέλω επίσης να ευχηθώ στην ομάδα πολλές νίκες, η πλειοψηφία των επιθετικών και των νέων παικτών έχουν αναρρώσει από τραυματισμό, και είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα προκριθεί στην Ευρώπη. Πηγαίνετε να κυνηγήσετε την 4η θέση!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ