Άρης: Η «μάχη» για μια θέση στην επίθεση

Άρης: Η «μάχη» για μια θέση στην επίθεση

Οι Πάλμα, Ιτούρμπε και Χριστοδουλόπουλος είναι υποψήφιοι για την αριστερή πλευρά της επίθεσης, στο κυριακάτικο (26/2) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Καμαρά και Γκαρσία.

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να κάνει στην απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης τις τελικές του δοκιμές, αναφορικά με την ενδεκάδα του κυριακάτικου (26/2) εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ «φουντώνει» η μάχη για τη θέση στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Ο προπονητής του Άρη δύσκολα θα αλλάξει το σύστημα 4-3-3, το οποίο λειτούργησε εξαιρετικά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Δεν θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Πάλμα στο βασικό σχήμα, καθώς υποψήφιοι για τη θέση του είναι οι Ιτούρμπε και Χριστοδουλόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Απολαυστικός Μπαρτζώκας: «Δεν χορταίνω να είμαι στον Ολυμπιακό – Μακάρι να είμαι ο Έλληνας Φέργκιουσον»

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις και δείχνει στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει. Ο Ιτούρμπε πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο παιχνίδι της Κρήτης, ενώ σημείωσε και το πρώτο του γκολ. Ο Τερζής, πάντως, θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, την απόφαση του την τελευταία στιγμή.

Ακόμα, στο βασικό σχήμα και στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής δοκιμάστηκε και ο Μαζικού, το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι ο προπονητής του Άρη θα διατηρήσει τον Πίρσμαν. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του ο Φαμπιάνο, ενώ οι Ενκουλού και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ