Εκεί θέλει να «χτίσει» ο Άρης – Αυτός είναι ο διπλός στόχος

Εκεί θέλει να «χτίσει» ο Άρης – Αυτός είναι ο διπλός στόχος

Οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να κρατήσουν τα θετικά στοιχεία της εμφάνισης τους στη νίκη επί του ΟΦΗ, ενώ αργά αλλά σταθερά αυξάνουν το χρονικό διάστημα της καλή τους απόδοσης στα παιχνίδια.

Διπλός ο στόχος που έχει απομείνει για τον Άρη στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αρχικά, με νίκη στην κυριακάτικη (26/2) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα «σφραγίσει» και τυπικά την παρουσία του στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

 

Οι κιτρινόμαυροι, επίσης, εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του Βόλου στη Λεωφόρο και με τη δική τους επικράτηση, με 3-0 επί του ΟΦΗ, μείωσαν στον έναν βαθμό τη διαφορά τους από την πέμπτη θέση, όπου και βρίσκεται η ομάδα της Μαγνησίας. Ο Άρης θέλει να κάνει το απόλυτο των νικών στις εναπομείνασες αγωνιστικές, θεωρώντας ότι έτσι θα καταφέρει να περάσει τον Βόλο, πριν από τα πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Το «βαρόμετρο» του Ολυμπιακού: Ο ρόλος-κλειδί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι δυο προαναφερθέντες, είναι οι εμφανείς στόχοι του Άρη για τα επόμενα παιχνίδια, ενώ υπάρχει και ένας τρίτος, που δεν έχει να κάνει μόνο με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και με την τελική φάση του, που ακολουθεί. Ο Άρης θα πρέπει να «χτίσει» πάνω στη νίκη του στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

 

Να κρατήσει τα καλά στοιχεία του και να προσπαθήσει να δουλέψει περισσότερο πάνω τους. Το θετικό είναι ότι βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυξάνεται  το χρονικό διάστημα που έχει σταθερά καλή απόδοση. Από τα 25 με 30 λεπτά στο εντός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, στα 35 με 40 στο Ηράκλειο.

 

Το συγκεκριμένο σύστημα (4-3-3) φάνηκε να «κουμπώνει» απόλυτα, πάνω στην ενδεκάδα που παρέταξε ο Τερζής. Με την εξαιρετική παρουσία, βέβαια, του Νταρίντα –που είχε καταθέσει υα διαπιστευτήρια του και στα προηγούμενα ματς-, αλλά και την «αποκάλυψη» του Ρουπ, που στο χρονικό διάστημα που είχε δυνάμεις, ήταν ο κορυφαίος, ίσως, παίκτης του γηπέδου.

 

Αυτό που φαίνεται, επίσης, είναι ότι ο Άρης έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή στον πάγκο του έναν άνθρωπο που «νιώθει» και ξέρει ότι πρέπει να δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση, του να γίνονται, δηλαδή, ολοένα και περισσότερα τα λεπτά της καλής απόδοσης. Είναι σημαντικό, επίσης,  ότι φαίνεται ότι ο Άρης έχει κάνει καλές επιλογές στις προσθήκες που έκανε στο ρόστερ του τον Ιανουάριο και θα του δώσουν την απαραίτητη ώθηση στα πλέι οφ.

 

ΥΓ. Είναι λογικό, με τη παρουσία του τεχνικού διευθυντή Παλικούτσα,  ότι ο Άρης στις μεταγραφικές του αναζητήσεις ενόψει του καλοκαιριού, θα εξετάσει και την αγορά της Κροατίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ