Με δύο μεγάλες απουσίες στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ (pic)

Με δύο μεγάλες απουσίες στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ (pic)

Χωρίς τους Νέλσον Ολιβέιρα και Ντομινίκ Κοτάρσκι θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ο ΠΑΟΚ.

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (25/2) όπου και πάλι τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Η υποψηφιότητα του ΣΕΦ για το final 4 του 2025, και o «πρώην» ερυθρόλευκος που θέλει ο Παναθηναϊκός

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Έτοιμοι για μία ακόμα πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κι ταξιδεύει με στόχο μία ακόμα νίκη.

Η προπόνηση της Παρασκευής (24.02) περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της αναμέτρησης στους Ζωσιμάδες, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ένιωσε ενόχληση στον δικέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στον τιμωρημένο Ντόμινικ Κοτάρσκι , όπως και στους Λευτέρη Λύρατζη κι Αντρέ Βιεϊρίνια που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, αλλά και στους Γιάσμιν Κούρτιτς και Νίκολας Κουαλιάτα που δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Ίνγκασον , Κάργας , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον , Ρικάρντο , Νάρεϊ , Μπράντον , Τζίμας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ