ΠΑΟΚ: Φουλάρει για την επιστροφή του ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για την επιστροφή του ο Ελ Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε κανονικά στη σημερινή (223/02) προπόνηση του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Έτοιμος να επιστρέψει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του «δικεφάλου» και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (25/2), ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο ο Ρουμάνος τεχνικός θα ρισκάρει τη χρησιμοποίησή του τόσο άμεσα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα για Χάμες και η επιλογή για αριστερά

Όσον αφορά το «μπλοκάκι» των απουσιών, οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Νίκολας Κουαλιάτα δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Η προπόνηση της Πέμπτης (23.02) ήταν αφιερωμένη στο μεγαλύτερο μέρος της στους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ οι παίκτες εξασκήθηκαν και στα τελειώματα των φάσεων μετά από συνδυαστικές ενέργειες.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (24/02) θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του για τον αγώνα στους Ζωσιμάδες, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσει για τα Ιωάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ