Βόλος – Λαμία 1-1: Ούτε τώρα…

Βόλος – Λαμία 1-1: Ούτε τώρα…

Το γκολ του Τσιλούλη δεν ήταν αρκετό για τη Λαμία αφού ο Κούτσιας ισοφάρισε σε 1-1 για τον Βόλο λίγο πριν το φινάλε και στέρησε από την ομάδα του Βόκολου ένα τρίποντο-ανάσα.

Πολύ κοντά στη δεύτερη νίκη της στη Super League έφτασε η Λαμία, αλλά ο Κούτσιας είχε άλλη γνώμη. Χάρη σε γκολ του νεαρού άσου, που ετοιμάζει βαλίτσες για MLS, πέντε λεπτά πριν τα 90′, ο Βόλος πήρε ισοπαλία με 1-1, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους ισόβαθμους στην τελευταία θέση με τον Λεβαδειακό που έχει όμως και ματς λιγότερο.

Η Λαμία ξεκίνησε επιθετικά αιφνιδιάζοντας τους Θεσσαλούς και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη των γηπεδούχων, που μπορεί να ξεκίνησαν με ένα μόλις άστοχο άουτ σουτ του Γκάγκι (4΄) αλλά ένα λεπτό αργότερα… απόρησαν και οι ίδιοι, όταν ο Ασκόφσκι αστόχησε με κεφαλιά σχεδόν εξ επαφής.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Σερβία 97-92: Ελλαδάρα ομαδάρα…

Η ομάδα της Φθιώτιδας μονοπωλούσε τις επιθετικές ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας να έχει 6-1 τελικές στα πρώτα 40 λεπτά, μία εκ των οποίων απέφερε το προβάδισμα για τους παίκτες του Βόκολου.

Ήταν στο 38ο λεπτό όταν ο Τσιλούλης εκμεταλλεύθηκε λάθος των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή, πέρασε δύο αντίπαλους και τελείωσε εξαιρετικά τη φάση για το 0-1 με ωραίο σουτ, σημειώνοντας ταυτόχρονα το (μόλις) τρίτο εκτός έδρας γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λαμία να έχει νέα καλή στιγμή στο 50′, με τον Σιμόν να απειλεί από πλάγια θέση και τον Κλέιμαν να αποκρούει σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το προβάδισμα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία καθώς ο Βόλος δεν απειλούσε, αλλά πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ και μετά από σφάλμα του Αμπάντα στην περιοχή ο Γιώργος Κούτσιας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα εξ επαφής για το τρίτο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα και πιθανότατα τελευταίο, καθώς επίκειται η μεταγραφή του στις ΗΠΑ. Από εκεί και ύστερα το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η αποβολή του Άλχο με δεύτερη κίτρινη στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46΄ Ταχάτος), Τσοκάνης (72΄ Μεθκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς (77΄ Καρτάλης), Πιρές (46΄ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89΄ Κάτσε), Κούτσιας.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Ασκόφσκι (72΄ Σαραμαντάς), Τσιλούλης (66΄ Σλίβκα), Μαρτίνεθ (82΄ Κ. Παπαδόπουλος), Βέργος (72΄ Μεντίνα), Νούνιες (66΄ Μανούσος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ