«Βόμβα» Σωκράτη: Τι του είπε ο διαιτητής πριν πάει στο VAR (vid)

«Βόμβα» Σωκράτη: Τι του είπε ο διαιτητής πριν πάει στο VAR (vid)

O σέντερ μπακ του Ολυμπιακού αποκάλυψε όσα του είπε ο διαιτητής, όταν πήγε να ελέγξει στο VAR το γκολ που πέτυχε ο Βρουσάι, το οποίο στη συνέχεια ακύρωσε ο Πορτογάλος!

Με το «έτσι θέλω» ο Πορτογάλος διαιτητής, Ζοάο Πινέιρο, ακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο Βρουσάι στο 90’ και έκλεψε από τον Ολυμπιακό τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0).

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε στο 90+9’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και αποκάλυψε όσα του είπε ο Πορτογάλος διαιτητής πριν πάει να δει τη φάση στο VAR!

Διαβάστε επίσης: Τσίκινης: «Κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Βρουσάι – Δεν επηρεάζει ο Ελ Αραμπί»

«Ο διαιτητής μου είπε ότι πάει να ελέγξει εάν υπάρχει φάουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος σέντερ μπακ των Πειραιωτών, με τον διαιτητή τελικά να ακυρώνει το γκολ του Βρουσάι για οφσάιντ του Ελ Αραμπί στην αρχή της φάσης και όχι για επιθετικό φάουλ!

Οσον αφορά στην αποβολή του, ανέφερε: «Στη δικιά μου τη δεύτερη κίτρινη, πάω με το χέρι στήριξης. Όταν κάνεις δύο φάουλ και δέχεσαι δύο κίτρινες…».

Για το παιχνίδι: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Είχαμε 6-7 κλασσικές ευκαιρίες. Σήμερα, η τύχη και το VAR μας στέρησαν τη νίκη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Δείξαμε σήμερα ότι μπορούμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την ολική ανατροπή και θα είμαστε εκεί για να το παλέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ