ΠΑΣ Γιάννινα : Τριάδα απουσιών ενόψει Λάρισας

ΠΑΣ Γιάννινα : Τριάδα απουσιών ενόψει Λάρισας

Χωρίς τους Σολτάνι και Ντόλοβατς που είναι τραυματίες, αλλά και τον τιμωρημένο Αποστολόπουλο θα υποδεχτεί στην έδρα του τη Λάρισα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγες, αλλά σημαντικές είναι οι απουσίες του ΠΑΣ Γιάννινα για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (22/4).

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα στους Καρίμ Σολτάνι, Ένες Ντόλοβατς και Αλέξανδρο Αποστολόπουλο. Οι δύο πρώτοι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα είναι τραυματίες και παραμένουν έτσι, με αποτέλεσμα να χάσουν και την αναμέτρηση με τους Βυσσινί.

Τώρα όσον αφορά τον Έλληνα αμυντικό είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στην εν λόγω αναμέτρηση με τον τεχνικό της ομάδας να ψάχνει λύσεις, προκειμένου ο Άγιαη της Ηπείρου να πάρει ακόμη μία νίκη στους Ζωσιμάδες.

Η αποστολή του ΠΑΣ:

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Τσικάρσκι, Σκόνδρας, Χαλκιαδάκης, Μανθάτης, Νικολιάς, Χέλκβιστ, Γιάκος, Κόντε, Βιδάλ, Μπουκουβάλας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ