«Ομάδες από Ιταλία και Ολλανδία ενδιαφέρονται για τον Πινέδα» (pic)

«Ομάδες από Ιταλία και Ολλανδία ενδιαφέρονται για τον Πινέδα» (pic)

Οι εμφανίσεις του Ορμπελίν Πινέδα με τη φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία και την Ολλανδία.

Μόνο εύκολη δεν θα είναι η υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα για την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι που ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τη Θέλτα.

Οι εμφανίσεις του Μεξικανού άσου με τα κιτρινόμαυρα φαίνεται πως έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χουάν Κάρλος Ντίας, ο μέσος της Ένωσης βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγων από την Ιταλία και την Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Ανείπωτος πόνος στο Καστράκι για τα τρία αγγελούδια

«Το μέλλον του Πινέδα φαίνεται πως βρίσκεται στην τροχιά ιταλικών και ολλανδικών ομάδων έπειτα από τα καλά του νούμερα αυτή τη σεζόν στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μεξικανός ρεπόρτερ.

Ο ίδιος πάντως ο Πινέδα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο TUDN ανέφερε για ακόμη μία φορά ότι περνάει πολύ όμορφα στην ΑΕΚ. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που διεκδικούμε τον τίτλο στην τελική ευθεία της σεζόν και το απολαμβάνω. Όλοι στον δρόμο μου λένε να τους χορέψω, αλλά εγώ τους λέω ότι χορεύω μόνο στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ