Tα «φώτα» σε Καραισκάκης και Ηράκλειο

Tα «φώτα» σε Καραισκάκης και Ηράκλειο

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Superleague.

Την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα θα ψάξει σήμερα ο Ολυμπιακός.

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague με στόχο να μπουν ξανά στον δρόμο των επιτυχιών λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Βοιωτούς.

Διαβάστε επίσης: «Κλείδωσαν» τα πλέι-οφ στην Τρίπολη – Οριστικά εκτός ο Ατρόμητος (pic)

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ροντινέι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως επίσης και οι τραυματίες Παναγιώτης Ρέτσος, Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες και Γιαν Εμβιλά.

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ, με την «Ένωση» να προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ένα τρίποντο βέβαια το οποίο επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία ο οποίος θα μείνει στα «πιτς» για 2-3 εβδομάδες, λόγω της θλάσης που υπέστη.

Εκτός επίσης έμεινε και ο Σέρχιο Αραούχο λόγω καρτών, με το βάρος στην γραμμή κρούσης να πέφτει πάνω στον Στίβεν Τσούμπερ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

16:00 Ολυμπιακός – Λεβαδειακός

17:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος

17:30 Λαμία – Άρης

19:30 ΟΦΗ – ΑΕΚ

20:30 ΠΑΟΚ – Ιωνικός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ