Λουτσέσκου για τα Τέμπη: «Άσχημες στιγμές που μας κάνουν να συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η ζωή»

Λουτσέσκου για τα Τέμπη: «Άσχημες στιγμές που μας κάνουν να συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η ζωή»

Συγκλονισμένος ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του για την τραγωδία των Τεμπών.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVΑ και αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών που βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έδειξε συγκλονισμένος και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για στιγμές που μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντική είναι η ζωή.

Διαβάστε επίσης: Είδες ο Μανούχος και η μεζούρα; Θα είναι ίδιο τώρα το Ατρόμητος-ΑΕΚ;

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Είναι μία τεράστια τραγωδία, θα θέλαμε να έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τα πράγματα κανονικά, αλλά δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε στην πραγματικότητα είναι τίποτα, απλά να βρισκόμαστε με όλη την ψυχή μας κοντά στις οικογένειες σε εκείνους που έχασαν δικούς τους ανθρώπους σε αυτή την τραγωδία.

Αυτές είναι στιγμές τραγωδίας , πραγματικά άσχημες στιγμές που μας κάνουν να συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η ζωή και π0όσο ασήμαντα είναι άλλα μικροπράγματα όπως οι καυγάδες. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι οι ψυχές μας είναι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους».

Από την πλευρά του, ο Μπράντον Τόμας σημείωσε:

«Πρόκειται για μια μεγάλη τραγωδία για την χώρα και όλες τις οικογένειες. Στέλνουμε την δύναμη και τη υποστήριξή μας σε αυτές,. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για τις οικογένειες που έχασαν ανθρώπους, ελπίζω να μην ξανασυμβείγιατί είναι πολύ λυπηρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ