Βόλος: Όλοι καλοδεχούμενοι εκτός από τον Άρη

Βόλος: Όλοι καλοδεχούμενοι εκτός από τον Άρη

Η κόντρα ανάμεσα σε Βόλο και Άρη δεν δείχνει να έχει τέλος, με την ομάδα της Μαγνησίας να μην δίνει εισιτήρια στους Θεσσαλονικείς στα playoff.

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, βγαίνουν τα εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας στα playoff του πρωταθλήματος. Βέβαια όπως φαίνεται δεν είναι όλοι ευπρόσδεκτοι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Για τον αγώνα απέναντι στον Άρη, τον άμεσο διεκδικητή για την 5η θέση, που χαρίζει το «Χρυσό» εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League, οι Θεσσαλοί δεν θα εκδώσουν εισιτήρια και στο γήπεδο θα έχουν πρόσβαση μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Τσαρούχα: Την έφτυσαν στο πρόσωπο στο Παλέ! Όλα όσα οδήγησαν στο θρίλερ των 3,5 ωρών (vid)

Τη φετινή σεζόν τον Βόλο έχουν επισκεφθεί, όλες οι ομάδες του λεγόμενου Big-5, εκτός από τον ΠΑΟΚ που ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας την τελευταίας αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Στους αγώνες με Παναθηναϊκό (1-5),με ΑΕΚ (0-4) και με Ολυμπιακό (0-4), παρακολουθήσαμε 3 από τις μεγαλύτερες οπαδικές εκδρομές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αυτά τα παιχνίδια, μπορεί ο Βόλος να παραδόθηκε χωρίς να φέρει αντίσταση στις ορέξεις των 3 μεγάλων, που με τον κόσμο στο πλευρό τους, ήταν λες και έπαιζαν εντός έδρας, όμως τα οφέλη τόσο για την οικονομική κατάσταση της ομάδας, όσο και για ολόκληρη την πόλη, με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί ήταν τεράστια.

Πιο νωρίς στη σεζόν είχε υποδεχθεί τον Άρη (2-0), στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι που κέρδισε απέναντι στους πέντε μεγάλους (χωρίς να έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ ακόμη). Σε αυτό τον αγώνα απέναντι στους «Κίτρινους», δεν είχε δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς, μιας και οι δύο ομάδες έχουν προηγούμενα, με αρχή, επίθεση που είχαν κάνει φίλοι του Άρη τον Νοέμβριο του 2021, κατά του Αχιλλέα Μπέου.

Από τότε σε κάθε αναμέτρηση μεταξύ Βόλου και Άρη η κατάσταση είναι εξαιρετικά τεταμένη, υπό τον φόβο επεισοδίων. Η Θεσσαλική ομάδα, θέλοντας να περάσει τους Θεσσαλονικείς στην τελική βαθμολογία μετά τα playff, σίγουρα θεωρεί πως χωρίς τους οπαδούς τους, θα έχει πιο εύκολο έργο και θα καταφέρει να πάρει μία ακόμη νίκη απέναντί του, στο ίσως πιο βατό παιχνίδι των της διαδικασίας των playoff, για τον Βόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος:

«Από σήμερα Δευτέρα (6-3) θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα αφορούν τις πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις των πλέι οφ (ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης).
Τα εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν 90 ευρώ και θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.
Οι φίλαθλοι του Βόλου όπου είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας δεν έχουν καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και τα διαρκείας τους ισχύουν κανονικά και για τους αγώνες των πλέι οφ, επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο την έως τώρα στήριξή τους στην ομάδα.
Τέλος, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι στον αγώνα με τον Άρη, ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421027671».

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ