Ωρα για μπάλα και όχι για… μεζούρα: Μάχη κορυφής για την ΑΕΚ στο Περιστέρι

Ωρα για μπάλα και όχι για… μεζούρα: Μάχη κορυφής για την ΑΕΚ στο Περιστέρι

Σημαντικό ματς στο Περιστέρι, με την ΑΕΚ να φιλοξενείται από τον Ατρόμητο.

Τα… φώτα στο Περιστέρι. Τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου είναι στραμμένα στα δυτικά προάστια, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται την ΑΕΚ στο περίφημο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League (17:30).

Οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο χορτάρι, με τις προσπάθειες των κιτρινόμαυρων να πέφτουν στο κενό. Γνωστή η υπόθεση της μεζούρας, που πήγε να τινάξει στον αέρα το φετινό πρωτάθλημα. Οι πρακτικές της Ενωσης δεν πέρασαν και το ματς διεξάγεται κανονικά σήμερα στο Περιστέρι.

Διαβάστε επίσης: Μάτζικ – Μπακς 123-134: Δίχως άγχος και με τον Γιάννη… θεατή

Πολύ σημαντικό το παιχνίδι για την ΑΕΚ, που θέλει τη νίκη για να βάλει από κάτω της τον Παναθηναϊκό. Με τρίποντο στα δυτικά προάστια, ο Δικέφαλος ανεβαίνει στην κορυφή (+1 από πρασίνους) και πηγαίνει με άλλον… αέρα στο ντέρμπι της Opap Arena με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον από το σημερινό ματς, όντας στην 7η θέση της κατάταξης με 29 πόντους. Η ομάδα του Κόλμαν δεν προλαβαίνει να μπει… σφήνα στην πρώτη εξάδα και τα playoffs της Super League.

Η ΑΕΚ προέρχεται από τον περίπατο στο Γεντί Κουλέ, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Άμραμπατ που συμπλήρωσε κάρτες στην Κρήτη. Φυσικά, νοκ άουτ παραμένει και ο Λιβάι Γκαρσία, που «τρέχει» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, στα θετικά νέα, συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή των Φερνάντες – Μοχαμάντι, αλλά και των Αραούχο -Σιμάνσκι, που εξέτισαν στο ματς με τον ΟΦΗ.

Οσον αφορά τα πλάνα του Αργεντινού κόουτς, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, δίδυμο στα στόπερ οι Βίντα-Μουκουντί, ενώ στα άκρα Ρότα-Χατζισαφί είναι φαβορί. Στον άξονα ο Σιμάνσκι έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στο πλευρό του Γιόνσον, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε ξανά στον ίδιο ρόλο τον Μάνταλο. Αριστερά ο Γκατσίνοβιτς θα πάρει θέση, δεξιά πιθανότατα θα βρεθεί ο Ελίασον, με τους Πινέδα και Αραούχο στη γραμμή κρούσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ