Άρης: Με αλλαγές κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Με αλλαγές κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με τρεις διαφοροποιήσεις, τουλάχιστον, στο βασικό σχήμα θα παραταχθεί ο Άρης στην κυριακάτικη (12/3) εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Άρη για το κυριακάτικο (12/3) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο Τόλης Τερζής αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, υποχρεωτικές και μη, στην ενδεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει νέες δοκιμές στην απογευματινή προπόνηση, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων τους Οντουμπάζιο και Ετέμπο, που θα εκτίσουν τη μια αγωνιστική της ποινής τους. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε ότι αφορά τον πρώτο, καθώς ο Εμπακατά θα τον αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάμες, ο Φορτούνης, ο… Ανδρούτσος και το «παιχνίδι» του Μίτσελ στη μεσαία γραμμή!

Αντίθετα, οι Νταμπό και Ντουκουρέ διεκδικούν τη θέση του Νιγηριανού στα χαφ. Ακόμα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Μπράμπετς, με τον Ενκουλού να μένει στον πάγκο.

Ακόμα, ο Μαζικού είναι υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Πίρσμαν στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσει για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα ο Χριστοδουλόπουλος, αντικαθιστώντας έναν εκ των Πάλμα ή Ιτούρμπε στα άκρα της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ