Παναθηναϊκός: «Μέσα» ο Βέρμπιτς, εκτός ξανά ο Μπερνάρ για Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: «Μέσα» ο Βέρμπιτς, εκτός ξανά ο Μπερνάρ για Ατρόμητο

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς επιστρέφει στην αποστολή μετά από δύο παιχνίδια ενώ εκτός έμεινε ο Μπερνάρ για το ματς με τους Περιστεριώτες.

Χωρίς τον Μπερνάρ Ντουάρτε θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (Κυριακή 12/3, 19:00) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε με το υπόλοιπο γκρουπ, λόγω της μικροεπέμβασης που έκανε προ τριών ημερών για να αντιμετωπίσει τον κολικό στο νεφρό και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «πράσινων». Θα είναι, ωστόσο, απόλυτα έτοιμος με την εκκίνηση των play off το επόμενο Σαββατοκύριακο (18-19/3).

Στον αντίποδα, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς προπονήθηκε για τέταρτη σερί μέρα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ξεπέρασε τη θλάση α’ βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο μυ και θα είναι διαθέσιμος στο αγωνιστικό πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως μία έξτρα επιλογή απ’ τον πάγκο.

Εκτός έμεινε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 22μελή λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πούχατς, Σάρλια, Μάγκνουσον, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ και Καμπετσής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ