Οι σκέψεις του Μίτσελ για το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι σκέψεις του Μίτσελ για το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ποιους ετοιμάζει ο Μίτσελ για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Η τελευταία… στροφή της regular season του ελληνικού πρωταθλήματος φέρνει τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι Πειραιώτες φιλοξενούνται από την ΑΕΚ, σε ένα ντέρμπι που έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Ουσιαστικά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεγάλη ευκαιρία μπροστά τους, να ρίξουν στους τρεις πόντους τη διαφορά τους από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Τα νέα για τον Μίτσελ είναι ευχάριστα, καθώς ο Χάμες Ροντρίγκες φώναξε παρών, μπαίνοντας στην αποστολή για το ντέρμπι στην Opap Arena. Ο Κολομβιανός είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Ισπανού κόουτς για το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν βρίσκεται ακόμα στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο και τέθηκε νοκ-άουτ για το μεγάλο ματς στην Opap Arena.

Διαβάστε επίσης: Η… Βίσση φέρνει σε δύσκολη θέση τον Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα!

Ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του με σκοπό οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό πρόσωπο και όπως φαίνεται, έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο της Αγιά Σοφιάς.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, με τους Ροντινέι, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ ή Ραμόν να παίρνουν θέση στην τετράδα της άμυνας. Σαμασέκου και Χουάνγκ θα πάρουν θέση στα χαφ, με τους Μπιελ και Μασούρα ή Κανός στα άκρα. Ο Φορτούνης αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, πίσω από τον προωθημένο Μπακαμπού.

Ουσιαστικά, το μεγάλο δίλλημα του Μίτσελ είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Σέρτζι Κανός και Γιώργος Μασούρας διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες τη φανέλα του βασικού. Θυμίζουμε, πως στο τελευταίο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Ισπανός άσος βρήκε δίχτυα δύο φορές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ