«Τρελάθηκε» ο Καστίγιο: Θυμήθηκε την γκολάρα απέναντι στην ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα ενόψει ντέρμπι! (vid)

«Τρελάθηκε» ο Καστίγιο: Θυμήθηκε την γκολάρα απέναντι στην ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα ενόψει ντέρμπι! (vid)

Ο Νέρι θυμήθηκε την γκολάρα που είχε πετύχει απέναντι στην ΑΕΚ το 2006 στον τελικό του Κυπέλλου και έστειλε μήνυμα ενόψει του αυριανού ντέρμπι.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής (12/3, 19:00) στην Opap Arena για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της φετινής Super League.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι των Πειραιωτών με τους Κιτρινόμαυρους, το οποίο θα κρίνει και τη διαφορά με την οποία θα οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα πλέι οφ, ο Καστίγιο θυμήθηκε την γκολάρα που είχε πετύχει απέναντι στην Ενωση στον τελικό του Κυπέλλου του 2006!

Διαβάστε επίσης: Το ξεκάθαρο μήνυμα στον Μπέικον και η δικαίωση του… Μπαρτζώκα

Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, που είχε πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης και είχε επικρατήσει με 3-0, με τον Νέρι Καστίγιο να πετυχαίνει μια γκολάρα στο 90’ και να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα.

Ο Νέρι, ο οποίος με τις αναρτήσεις του αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, θυμήθηκε την γκολάρα που είχε πετύχει στο Ηράκλειο και έστειλε μήνυμα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ