Τερζής: «Να έχουμε σταθερότητα σε συνεχόμενα παιχνίδια»

Τερζής: «Να έχουμε σταθερότητα σε συνεχόμενα παιχνίδια»

Ο Τόλης Τερζής σχολίασε την επικράτηση του Άρη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και μίλησε για τον τρόπο που πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα του στα playoffs.

Ο Άρης κατάφερε να κλείσει με νίκη την κανονική περίοδο της Super League, επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας την ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Τόλης Τερζής, σχολίασε το ματς και αναφέρθηκε στο ζήτημα της σταθερότητας που πρέπει να δείξει η ομάδα του ενόψει των playoffs και το «κυνήγι» ενός εισιτηρίου στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3: Ολυμπιακάρα και… αγάλματα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Όσα είπε ο Τερζής στην κάμερα της NOVA:

Για την εικόνα του Άρη και την επικράτηση:

«Η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή, είχαμε ηρεμία γυρίζοντας τη μπάλα και δεν πανικοβληθήκαμε. Ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω μετά το γκολ που πέτυχε, βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε περισσότερα. Προσέξαμε την κόντρα επίθεση του ΠΑΣ, δεν μας προβλημάτισε καθόλου».

Για τον βαθμολογικό απολογισμό στην κανονική διάρκεια και ο στόχος για τα playoffs:

«Nα διατηρήσουμε την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε τον επόμενο αντίπαλο και να προετοιμαστούμε».

Για το ζήτημα της σταθερότητας:

«Μας προβληματίζει και πρέπει να το δούμε. Να έχουμε σταθερή απόδοση σε συνεχόμενα παιχνίδια, το συζητάμε και θέλουμε να το βελτιώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ