Όλοι του Παναθηναϊκού και παίκτης έκπληξη στην αποστολή της Σλοβενίας (pic)

Όλοι του Παναθηναϊκού και παίκτης έκπληξη στην αποστολή της Σλοβενίας (pic)

Στην αποστολή της Σλοβενίας για τα προκριματικά του Euro κλήθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Γιάσμιν Κούρτιτς μετά από απραξία 4 μηνών.

Μια τεράστια έκπληξη περιλάμβαναν οι κλήσεις της Σλοβενίας, για τα ερχόμενα προκριματικά του Euro 2024, που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ματίας Κεκ ανακοίνωσε τις επιλογές του, στις οποίες βρίσκονται τα βασικά γρανάζια του Παναθηναϊκού, Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς, όπως επίσης και ο απών τους 4 τελευταίους μήνες από την αγωνιστική δράση, Κούρτιτς του ΠΑΟΚ.

Ο 34χρονος Σλοβένος κεντρικός μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι, από την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ, στις Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στη συνέχεια ήταν για πολύ μεγάλο διάστημα τραυματίας, ενώ πλέον προπονείται ατομικά στον «Δικέφαλο».

Διαβάστε επίσης: Η Ρεάλ, ο Ολυμπιακός και το νέο συμβόλαιο – Όλα τα δεδομένα για τον Σλούκα

Για τους συμπατριώτες του αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς παίκτες της Εθνικής ομάδας, όντας ο εν ενεργεία παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στον ομοσπονδιακό συγκρότημα. Δεν είναι ακόμη σίγουρη η συμμετοχή του στα παιχνίδια με την Σλοβενία, ωστόσο η εμπειρία του και οι παραστάσεις του κρίθηκαν απαραίτητες για τα επερχόμενα ματς.

Αντιμετωπίζοντας στα πρώτα δύο παιχνίδια των προκριματικών το Καζακστάν, εκτός έδρας στις 23 Μαρτίου και τον Άγιο Μαρίνο στη Λιουμπλιάνα στις 26 Μαρτίου, στόχος της Σλοβενίας είναι το 2/2 που θα την φέρει κοντά στην πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, αφού βρίσκεται σε έναν όμιλο που το απόλυτο φαβορί είναι η Δανία.

Η τριάδα του Παναθηναϊκού, Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς, φυσιολογικά συμπεριλαμβάνονται στις κλήσεις και είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στην εντεκάδα της Εθνικής τους στα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ