ΠΑΟΚ: Παραμένουν off οι Κούρτιτς και Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Παραμένουν off οι Κούρτιτς και Ελ Καντουρί

Οι Κούρτιτς και Ελ Καντουρί ακολούθησαν ξανά θεραπεία - Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Άπαντες στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη μίνι χειμερινή προετοιμασία εν όψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η κατάσταση του Γιάσμιν Κούρτιτς με τις ενοχλήσεις στο γόνατο παραμένει στάσιμη, ακολούθησε σήμερα (11/12) ειδικό πρόγραμμα, με το ιατρικό τιμ να επανεξετάζει μέρες τις επόμενες μέρες την κατάσταση του Σλοβένου μέσου του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον Ομάρ Ελ Καντουρί, έπειτα από τις «καθαρές» εξετάσεις του, επέστρεψε στο συντηρητικό πρόγραμμα έτσι ώστε να μπορέσει να είναι διαθέσιμος στα επίσημα ματς που ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη (14/12) στην Καλαμάτα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο στη Νέα Μεσημβρία με την προπόνηση της Κυριακής (11.12) να αφιερώνεται στο επιθετικό κομμάτι.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε στους παίκτες κάποια κομμάτια επιθετικής τακτικής και στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν τουρνουά τριών ομάδων σε υψηλό τέμπο.

Οι Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό στο γήπεδο, ο Γιάσμιν Κούρτιτς έκανε ειδικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ