Η απάντηση του Βέρμπιτς: «Δεν πάω με τρανς, παθολογική ψεύτρα η Αλβίνα» (pic)

Η απάντηση του Βέρμπιτς: «Δεν πάω με τρανς, παθολογική ψεύτρα η Αλβίνα» (pic)

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς θέλησε να απαντήσει δημόσια στην Αλβίνα Τσαρένκο, που του προσάπτει νυχτερινές εξόδους με άντρες και τρανς.

Το προσωπικό του δράμα κοινοποίησε μέσω του λογαριασμού στο Instagram ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε εκτενώς στα όσα του προσάπτει η πρώην σύντροφος και μητέρα του παιδιού του, με τις αποκαλύψεις του να σοκάρουν…

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Ζητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω, καθώς όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν σαν μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη, μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί.

Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι (πρόσθεσε ανδρικό μόριο) και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από την Σλοβενία.

Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα, για αρκετές προσβολές και ψεύδη, η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!».

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ