Θοδωρής Τσιριγώτης στο «10»: «Θα τα δώσουμε όλα για να μείνουμε στη Super League – Υπάρχει σοβαρό θέμα με τη διαιτησία»

Θοδωρής Τσιριγώτης στο «10»: «Θα τα δώσουμε όλα για να μείνουμε στη Super League – Υπάρχει σοβαρό θέμα με τη διαιτησία»

Ο Θοδωρής Τσιριγώτης μίλησε στο «10» για τον Ιωνικό, τις θυσίες που έχουν γίνει από τη διοίκηση, τα παράπονα για την αντιμετώπιση της διαιτησίας, ενώ υποκλίθηκε στον κόσμο της ομάδας της Νίκαιας.

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-0), «σκαρφάλωσε» στη 12η θέση και μπαίνει στα play out με ένα μικρό αβαντάζ σε σχέση με τη Λαμία και τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα της Νίκαιας στις τελευταίες αγωνιστικές έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ και έχει μαζέψει αρκετούς βαθμούς, προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία στις έξτρα αγωνιστικές.

Ο Θοδωρής Τσιριγώτης λίγες μέρες πριν την έναρξη της διαδικασίας των play out μίλησε στο «10» για τη φετινή σεζόν του Ιωνικού, για τις θυσίες που έχει κάνει η οικογένεια Τσιριγώτη για να είναι η ομάδα της Νίκαιας ένας υγιής και νοικοκυρεμένος σύλλογος, αλλά και για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να παραμείνει στη Super League.

Ακόμη το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ιωνικός αναφέρθηκε στα έντονα παράπονα που έχει η ομάδα από τη διαιτησία, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, για τις επίσημες ανακοινώσεις κατά του Στιβ Μπένετ και της ΚΕΔ.

Από εκεί και πέρα, ο Τσιριγώτης υποκλίθηκε στον κόσμο του συλλόγου για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στην ομάδα, τονίζοντας ότι είναι δίπλα στους παίκτες και τη διοίκηση από την πρώτη στιγμή και πως όλοι μαζί είναι μια γροθιά για να πετύχει ο Ιωνικός τους στόχους του.

Αναλυτικά ο Θοδωρής Τσιριγώτης στο «10»:

Η οικογένεια Τσιριγώτη είναι αυτή η οποία έχει καταφέρει να φτάσει τον Ιωνικό και πάλι στην πρώτη κατηγορία, πόσες θυσίες χρειάστηκαν για να το κάνει αυτό;

Θυσίες γίνονται καθημερινά, την ομάδα την αγαπάμε, είναι οικογένεια και αυτό το ζουν όλοι! Με θυσίες μεταμορφώσαμε το γήπεδο σε ένα σύγχρονο γήπεδο, ματώσαμε οικονομικά, βάλαμε απεριόριστο προσωπικό χρόνο αλλά άξιζε τον κόπο.

Ο Ιωνικός είναι μία νοικοκυρεμένη ομάδα, όπως ακριβώς είναι και οι επιχειρήσεις μας. Η οικογένεια Τσιριγώτη δε χρωστάει πουθενά, όπως και ο Ιωνικός παρά το γεγονός πως είναι η μοναδική ομάδα η οποία αδικήθηκε πολύ την προηγούμενη σεζόν αφού ήταν και είναι η μόνη ομάδα που έπαιζε με οικονομικό χάντικαπ απέναντι στους ανταγωνιστές. Εμείς πήραμε από το Στοίχημα την προηγούμενη φορά 250.000 όταν οι ανταγωνιστές μας πήραν 1,5 εκατομμύριο! Η Πολιτεία έπρεπε να θεραπεύσει αυτή την τρομερή αδικία αλλά δεν το έκανε! Δεν ξέρω τι ξέρουν από  ποδόσφαιρο οι κύριοι Σταικούρας και Αυγενάκης αλλά φαντάζομαι γνωρίζουν τι είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός.

Ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα. Μόνο λόγια και ευχολόγια και να ξέρετε ότι όλες οι άλλες ομάδες αναγνωρίζουν αυτή την αδικία».

Ο Ιωνικός μπαίνει τώρα στη διαδικασία των πλέι άουτ, στην τελική ευθεία της σεζόν και μίας χρονιάς στην οποία παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

«Ξεκινούν τώρα τα πλέι άουτ και εμείς όπως όλη τη χρονιά έτσι και τώρα θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου ο Ιωνικός να πετύχει το στόχο του, την παραμονή του στη Super League. Να ξέρει ο κόσμος μας πως θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε αυτό, έχουμε καταφέρει να πάρουμε στις τελευταίες αγωνιστικές κάποιους βαθμούς οι οποίοι μας βοήθησαν αρκετά να ανεβάσουμε τη ψυχολογία μας για ελπίδα παραμονής. Είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα, έτσι ώστε στο τέλος της σεζόν να είμαστε και πάλι εδώ, στην πρώτη κατηγορία και το καλοκαίρι να φτιάξουμε την ομάδα και πάλι για τη Super League».

Μία χρονιά όμως στην οποία ο Ιωνικός σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του έχει παράπονα από τη διαιτησία.

«Δυστυχώς υπάρχει θέμα με τη διαιτησία φέτος, εμείς ως διοίκηση έχουμε βγάλει ανακοινώσεις τόσο για τον Στιβ Μπένετ όσο όμως και γενικότερα για την ΚΕΔ, διότι και ο κ. Μπένετ δεν έχει βρει λύση στο θέμα της διαιτησίας το οποίο είναι κάτι για το οποίο φωνάζουν πολλές ομάδες του πρωταθλήματος. Έχουμε δει αρκετές φορές ο Ιωνικός να διώκεται από τη διαιτησία σε αγώνες του πρωταθλήματος, ελπίζουμε να μη δούμε κάτι ανάλογο και στη διαδικασία των πλέι άουτ και οι αγώνες να παιχτούν όπως πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο κόσμος του Ιωνικού δείχνει να στηρίζει όλη αυτήν την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας.

«Είναι αλήθεια αυτό, ναι. Μάλιστα μου δίνετε την ευκαιρία και να πω κάτι. Όλοι στον Ιωνικό και η οικογένεια Τσιριγώτη, ευχαριστούμε τον κόσμο για την τρομερή παρουσία του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ειδικά τους οργανωμένους μας! Έκανε το γήπεδο για μία ακόμη φορά να είναι μία ανίκητη έδρα. Έδωσαν μεγάλη ώθηση σε όλη την ομάδα για να κατακτήσει αυτήν τη σημαντική νίκη στην προσπάθεια παραμονής. Ο κόσμος μας έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή και όλοι οι φίλαθλοί μας είναι δίπλα μας. Είναι σημαντικό για όλη την περιοχή αυτό που κάνει ο Ιωνικός, να βρίσκεται στη Super League, το ξέρει ο κόσμος αυτό και έτσι είναι όλοι μαζί μας για να το πετύχουμε αυτό και φέτος. Ελπίζω όλοι μια γροθιά όπως στο τέλος κάθε αγώνα, να πανηγυρίσουμε και αυτή τη χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ