Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Αστέρα ο Ιωνικός

Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Αστέρα ο Ιωνικός

Χωρίς τους Μύγα και Μάσας θα υποδεχθεί ο Ιωνικός τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να καλείται να βρει λύσεις.

Ο Ιωνικός στο κρίσιμο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, θα υποδεχθεί στη Νεάπολη τον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς τους Μύγα και Μάσας.

Δεν του έφταναν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, με τον Ιωνικό να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, ένα βαθμό πάνω από τον Λεβαδειακό και να πρέπει να συνέλθει από τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με 6-0, την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει και σε 2 βασικά γρανάζια της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Από το three peat στα ζόρια για την 8αδα…

Έχοντας συμπληρώσει κάρτες, ο Μύγας και ο Γάλλος Μάσας, θα εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το παιχνίδι, για να μπουν «καθαροί» στην διαδικασία των playout, εκεί που η ομάδα της Νίκαιας θα κληθεί να ξεπεράσει τον εαυτό της για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στα θετικά για τον Ιωνικό η επιστροφή στα δεξιά του Σάκιτς, που εξέτισε την ποινή του και θα συνεισφέρει στον αυριανό αγώνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ