Ζουράρις : «Να μη γίνει το Μετρό, αν δεν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!»

Ζουράρις : «Να μη γίνει το Μετρό, αν δεν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!»

Ο Κώστας Ζουράρις αναφερόμενος στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρήστο Σπίρτζη, είπε αστειευόμενος ότι του έχει απαγορέψει να ολοκληρώσει το Μετρό της Θεσσαλονίκης, εάν προηγουμένως δεν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Ο Κώστας Ζουράρις είναι δηλωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ και πολλές φορές αναφέρεται στο όνομα του Δικέφαλου ακόμη και σε μη αγωνιστικές εκδηλώσεις.

Αυτή τη φορά, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ μίλησε για τον ΠΑΟΚ σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για την άφιξη του μετροπόντικα «Φρίξου», στον σταθμό του Μετρό «Νομαρχία» της Καλαμαριάς.

Όπως αναφέρει το σάιτ «thesstoday.gr» ο Ζουράρις αναφερόμενος στον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρήστο Σπίρτζη, είπε αστειευόμενος ότι του έχει απαγορέψει να τείνει προς την ολοκλήρωση του Μετρό και να ολοκληρώσει το έργο, εάν προηγουμένως… δεν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Δείτε και το σχετικό video:

Είναι προφανές ότι ο Κώστας Ζουράρις αστειεύεται μιλώντας με τον Υπουργό Μεταφορών, αλλά και τον  ΥΠΕΝ, Σ. Φάμελλο και τον πρόεδρο της εταιρίας «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» Γ. Μυλόπουλου, οι οποίοι γέλασαν όπως ήταν φυσικό, με την αστεία διάθεση του βουλευτή των ΑΝΕΛ. «Αν τελειώσει το Μετρό, τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;» διερωτήθηκε από την πλευρά του ο Φάμελλος, σε απόλυτη σύμπνοια χιουμοριστικού κλίματος, με τον Ζουράρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ