Πόση «εξυγίανση» αντέχεις; (vids)

Πόση «εξυγίανση» αντέχεις; (vids)

Το σύστημα της «εξυγίανσης» συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού. Πριν τις χθεσινές αποφάσεις του Κατσικογιάννη εις βάρος των ερυθρόλευκων έχουν προηγηθεί άλλα διαιτητικά «κατορθώματα» σε ότι αφορά μόνο τα πέναλτι! Θυμηθείτε τα «μπλόκα» που έστησε το σύστημα για να βγάλει εκτός τίτλου την ομάδα του Πειραιά.

Το σύστημα της «εξυγίανσης» συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού και βρίσκει κάθε τρόπο προκειμένου να στήνει «μπλόκα» στους ερυθρόλευκους. Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος. Να σταματήσουν πάση θυσία τον Ολυμπιακό. Ακόμα κι αν χρειαστεί να καταργήσουν κάθε έννοια κανονισμού όπως έκανε στο χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα ο διαιτητής Κατσικογιάννης. Τα όσα έχουν γίνει εναντίον της ομάδας του λιμανιού την φετινή σεζόν έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και πολλές αποφάσεις των διαιτητών έχουν στερήσει πολλούς βαθμούς από τους Πειραιώτες.

Ο Κατσικογιάννης αρνούνταν πεισματικά να δώσει πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων στο χθεσινό παιχνίδι στην Ριζούπολη. Ο ίδιος διαιτητής δεν είχε δώσει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην αναμέτρηση με την Λαμία. Προφανώς δεν θέλει να δώσει πέναλτι στον Ολυμπιακό ότι και αν γίνεται στα παιχνίδια των Πειραιωτών.

Όπως προαναφέραμε οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλά δικαιολογημένα παράπονα από τις αποφάσεις διαιτητών και to10.gr σας παρουσιάζει τις πιο κραυγαλέες φάσεις που οι διαιτητές αδίκησαν τους ερυθρόλευκους την φετινή αγωνιστική περίοδο κι έχουν να κάνουν μόνο με πέναλτι που δεν δόθηκαν στους ερυθρόλευκους ή που δόθηκαν εναντίον του Ολυμπιακού με τους διαιτητές να έχουν πάρει λανθασμένες αποφάσεις.

Επαναλαμβάνουμε η αναφορά έχει να κάνει με τις πιο κραυγαλέες αποφάσεις εναντίον του Ολυμπιακού σε φάσεις πέναλτι. Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά (και όχι όλα) από τα «μπλόκα» που έχουν κάνει φέτος οι διαιτητές στον Ολυμπιακό.

Ξάνθη – Ολυμπιακός

Η φάση είναι στο ξεκίνημα του αγώνα, με τον Φορτούνη να κάνει σουτ και τον αμυντικό της Ξάνθης, Λισγάρα να αποκρούει την μπάλα με το χέρι σαν τερματοφύλακας. Κι όμως ο διαιτητής Καλογερόπουλος που ήταν μπροστά στην φάση δεν έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι και δεν απέβαλε τον στόπερ της ακριτικής ομάδας. Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και το γκολ της Ξάνθης σημείωσε ο Λισγάρας. Ο παίκτης δηλαδή που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο αν ο διαιτητής Καλογερόπουλος έκανε σωστά την δουλειά του.

 

Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ατρόμητο με 1-0 αλλά μια απόφαση του διαιτητή Αρετόπουλου, στέρησε από τους ερυθρόλευκους το δικαίωμα να ισοφαρίσουν. Ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν είδε την ανατροπή του Σεμπά στο 78’, από δύο (!) παίκτες του Ατρόμητου. Μια πεντακάθαρη φάση μπροστά στα μάτια του διαιτητή αλλά η απόφαση του Αρετόπουλου ήταν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=Xbx2Hvy9Eyo

 

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ο διαιτητής Παπαπέτρου δεν…πρωτοτύπησε με τις αποφάσεις του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Προτίμησε κι αυτός να μην δώσει πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων και μάλιστα σε φάση που έγινε μπροστά στα μάτια του όπως μπορεί να διακρίνει κάποιος από το βίντεο. Ο Βράνιες…ακόμα γκρεμίζει τον Μποτία εντός περιοχής, κάνοντας κεφαλοκλείδωμα στον Ισπανό στόπερ των πειραιωτών, αλλά ο Παπαπέτρου ατάραχος. Αντί να δείξει πέναλτι και κίτρινη στον Βράνιες έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=vaEhhoTYfao

 

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τον Ολυμπιακό στο φετινό ντέρμπι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη με πέναλτι που δεν υπήρχε ποτέ. Η ανατροπή του Ινσούα από τον Ένγκελς είναι εκτός περιοχής. Ο Ευαγγέλου αντί να δώσει φάουλ καταλόγισε λανθασμένα πέναλτι και οι πράσινοι ισοφάρισαν τους πειραιώτες. Μιαν ακόμα λανθασμένη διαιτητική απόφαση σε φάση πέναλτι, που στέρησε δύο βαθμούς από την ομάδα του λιμανιού.

 

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με 1-0, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ο διαιτητής Παπαπέτρου δεν είχε καταλογίσει πέναλτι στο δεύτερο μέρος σε ανατροπή του Καρσελά από τον Χουλτ. Μόνο ο Παπαπέτρου δεν είδε το πέναλτι κι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

 

Λάρισα – Ολυμπιακός

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δεν είδε τα δύο πέναλτι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λάρισα και ειδικά το χέρι του αμυντικού της θεσσαλικής ομάδας είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Κι όμως ο ρέφερι δεν έδειξε την άσπρη βούλα σε ότι αφορά την συγκεκριμένη φάση στο πρώτο ημίχρονο.

 

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης απέσπασε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό (1-1) στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Τρίπολης είχε προηγηθεί στο σκορ με πέναλτι του Μανιά, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής Κουτσιαύτης σε χέρι του Ρομαό. Αναμφίβολα υπάρχει χέρι του παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Κουτσιαύτης και ο βοηθός του δεν πήραν όμως χαμπάρι ότι στο ξεκίνημα της φάσης, η μπάλα είχε περάσει μισό μέτρο άουτ στην σέντρα που κάνει ο παίκτης του Αστέρα.

https://www.youtube.com/watch?v=Gj7erQLTpt4

Απόλλωνας – Ολυμπιακός

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης τα έκανε θάλασσα χθες στην Ριζούπολη αδικώντας με τις αποφάσεις του τον Ολυμπιακό. Ο συγκεκριμένος ρέφερι αρνούνταν να δώσει πέναλτι στους πειραιώτες προκαλώντας με τις αποφάσεις του. Ειδικά η φάση με το χέρι του Κοντοέ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, είναι από τις στιγμές που απορεί κάποιος με το αν ο Κατσικογιάννης ξέρει τους κανονισμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ