ΠΑΟΚ: Προπόνηση με τα γνωστά προβλήματα

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με τα γνωστά προβλήματα

Χωρίς Ίνγκασον και άλλους τρεις συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει Άρη ο ΠΑΟΚ

Με τακτική προσέγγιση συνέχισε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση των Play-Offs κόντρα στον Άρη (19/3, 19.00) στο Βικελίδης.

Εκτός από τη σημερινή προπόνηση έμεινε και πάλι ο Ίνγκι Ίνγκασον (ακολούθησε ατομικό) που όπως όλα δείχνουν δε θα δώσει το παρών κόντρα στους «κίτρινους». Από εκεί και πέρα στα πιτς παραμένουν και οι Νάσμπεργκ, Λύρατζης και Κούρτιτς.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Χωρίς Ίνγκασον και Νάσμπεργκ κόντρα στον Άρη

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι μέρες μετρούν αντίστροφα, οι προετοιμασίες συνεχίζονται. Το αγωνιστικό τμήμα μπαίνει στην τελική ευθεία της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με ξεκάθαρο στόχο τους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (17.03) στη Νέα Μεσημβρία ήταν γεμάτο. Αρχικά είχαμε προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν ξεχωριστά στην αμυντική και την επιθετική τακτική. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον και Ίβαν Νάσμπεργκ δούλεψαν ατομικά, ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισαν με τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Το Σάββατο (18.03) o ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία προπόνηση για τον «δικέφαλο του Βορρά» ενόψει της δύσκολης πρεμιέρας θα σημειωθεί αύριο (18/3) στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ