Σένκεφελντ: «Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά ο τίτλος θα ήταν κάτι το υπέροχο»

Σένκεφελντ: «Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά ο τίτλος θα ήταν κάτι το υπέροχο»

Για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού και τη «μάχη» του πρωταθλήματος μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ολλανδική εφημερίδα ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Μπαρτ Σένκεφλεντ παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική εφημερίδα «AD», στην οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, τη «μάχη» του τίτλου στη Super League που έχει κορυφωθεί, αλλά και στη ζωή του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Σένκεφελντ:

Διαβάστε επίσης: Που το πάει τελικά η Εφές: Σε ανοιχτή κόντρα ο Λάρκιν με τον Αταμάν- Χαμός στο twitter- Θα μπει στα playoffs…

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό μετά από 8 χρόνια και τη μετακίνησή του στους «πράσινους»:

«Όλο το καλοκαίρι οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήμασταν σαν ένα είδος θεού για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είδα ποτέ ένα τέτοιο βήμα να έρχεται. Αλλά όταν ήρθε σκέφτηκα ότι ήταν ένα ωραίο βήμα προς τα μπροστά. Ήταν μία λογική επιλογή για μένα».

Για το γεγονός ότι έχει φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλά και τα ντέρμπι του πρωταθλήματος:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι έχω παραμείνει σε φόρμα όλο αυτό το διάστημα. Ένιωσα ότι μπορούσα να συμβαδίσω γρήγορα με το επίπεδο του πρωταθλήματος. Απλώς κάνω αυτά που ξέρω μέσα στο γήπεδο, αν και το ελληνικό ποδόσφαιρο εμπεριέχει κι αρκετό συναίσθημα. Είναι τρελό αυτό που γίνεται σ’ αυτά τα ματς (τα ντέρμπι). Δεν υπάρχουν εκτός έδρας οπαδοί γιατί διαφορετικά θα τραβήξουν ο ένας το κεφάλι του άλλου! Το ποδόσφαιρο είναι διέξοδος για τους ανθρώπους. Η ζωή τους σε μια τσιμεντένια ζούγκλα όπως η Αθήνα δεν είναι πάντα εύκολη.

Για τη ζωή του στην Αθήνα:

«Η Αθήνα είναι μία όμορφη πόλη, παρότι επισκέπτομαι την Ακρόπολη ή τον ναό του Ποσειδώνα μόνο όταν υπάρχει εδώ η οικογένεια μου. Ο καιρός είναι πάντα καλός και μπορώ να περπατήσω στην παραλία σε ελάχιστο χρόνο. Η ζωή γίνεται έξω εδώ και τα εστιατόρια είναι ανοιχτά μέχρι αργά. Πρέπει ακόμα να πληρώσω εκεί; Όχι πάντα πια, χαχαχα…».

Για τη φετινή «μάχη» του πρωταθλήματος:

«Ο ανταγωνισμός χωρίζεται πλέον σε ένα «top 6» ομάδων, μετά το οποίο παίζουμε άλλους δέκα τελευταίους αγώνες. Αυτό θα είναι βαρύ. Αλλά ο τίτλος θα ήταν κάτι το υπέροχο. Μία μεγάλη ανταπόδοση για τον κόσμο. Πόσο ωραία θα ήταν, αν επιστρέψω εδώ αργότερα, κι ο κόσμος με θυμάται ως πρωταθλητή;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ