«Εγώ και ο κόσμος το πιστεύουμε, εσείς δείξτε το…» – Η ομιλία του Μίτσελ, η 11άδα με Χάμες, Φορτούνη και δύο αλλαγές

«Εγώ και ο κόσμος το πιστεύουμε, εσείς δείξτε το…» – Η ομιλία του Μίτσελ, η 11άδα με Χάμες, Φορτούνη και δύο αλλαγές

Ο Μίτσελ έκανε μια σχεδόν... επιθετική ομιλία στο Ρέντη, προκάλεσε τους παίκτες του και ενόψει Βόλου ετοιμάζει Χάμες, Κασάμι και ακόμη μία αλλαγή.

Η κατάκτηση τίτλων απαιτεί απόλυτη σοβαρότητα, συγκέντρωση, σωστή προετοιμασία και αποφασιστικότητα από πλευράς ποδοσφαιριστών. Στοιχεία που ο Ολυμπιακός τα έχει επιδείξει στον υπερθετικό βαθμό μέσα στα χρόνια. Όπως μαρτυρούν και οι 47 τίτλοι που κοσμούν την τροπαιοθήκη του με τα πρωταθλήματα. Αλλά αυτά αποτελούν παρελθόν. Στο σήμερα, ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του, είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να κάνουν δικό τους και το 48ο. Και πιο γλυκό από όλα.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε ήδη να ετοιμάζει την ομάδα του για τον πρώτο από τους δέκα τελικούς που έχει μπροστά της. Η αναμέτρηση με τον Βόλο στο, κατάμεστο από 15.000 οπαδούς των Πειραιωτών, Πανθεσσαλικό Στάδιο, είναι η νέα πρόκληση. Με το τρίποντο να θεωρείται κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Εάν οι πρωταθλητές θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο που άνοιξαν (και) με τη νίκη τους επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει χαλάρωση. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βλέπει τους ποδοσφαιριστές να μην είναι στο 100%, σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης και να παρεκκλίνουν από τις βουλές και τις οδηγίες του. Για αυτόν τον λόγο και στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, οι τόνοι ανέβηκαν. Ο ίδιος έβαλε τις φωνές για την απόδοση των «βασικών» και φρόντισε να επαναλάβει ότι εάν ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει αυτό που πιστεύει ότι αξίζει, τότε θα πρέπει να τα δώσει όλα. Να τα δίνει κάθε ημέρα, ακόμη και στις προπονήσεις, έως το φινάλε της σεζόν.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ισπανός είχε φροντίσει να υπενθυμίσει στους παίκτες του τα βασικά. Πριν την έναρξη της προηγούμενης προπόνησης, λοιπόν, σημείωσε με νόημα τα εξής: «Η νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έδειξε σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε. Ποιοι είμαστε. Είδατε πόσο χαρούμενος είναι ο κόσμος μας. Είδατε την ευτυχία στα πρόσωπά τους μετά το παιχνίδι. Ο κόσμος το πιστεύει.

Τώρα πιστεύει ακόμη περισσότερο ότι εμείς μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Και εγώ το πιστεύω. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ, που άρχισα να δουλεύω μαζί σας, πιστεύω σε εσάς, πιστεύω στο ταλέντο σας, στις ικανότητές και πιστεύω ότι με τη δουλειά που κάνουμε, μπορούμε να πάρουμε αυτόν τον τίτλο. Πιστέψτε το όλοι. Εάν όλοι έχουμε αυτή τη σκέψη και παίζουμε με σοβαρότητα, συγκέντρωση και καρδιά, θα τα καταφέρουμε».

Η 11ΑΔΑ, Ο ΧΑΜΕΣ, Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ, Ο ΚΑΣΑΜΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Βόλο. Ένα παιχνίδι πρόκληση για τον Μίτσελ τους ποδοσφαιριστές του. Ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων έδειξε και στη χθεσινή προπόνηση ότι έχει κατασταλάξει στο σχήμα και τα πρόσωπα που θα παρατάξει κόντρα στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου. Ακολουθώντας τη συνταγή της νίκης στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ αλλά και καλύπτοντας τα σημαντικά κενά με τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση, σωματικά και πνευματικά, και να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στη νίκη.

Έτσι τη θέση του τιμωρημένου Χουάνγκ θα πάρει ο Παϊτίμ Κασάμι, δίπλα στον Σαμασέκου. Ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον αντι-Μπιέλ, ο Ισπανός τεχνικός δείχνει ότι έχει αποφασίσει να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος πλέον είναι έτοιμος σωματικά. Με τον Κολομβιανό να μετατοπίζει στα άκρα τον Κώστα Φορτούνη, ενώ ο Κανός θα είναι ο τρίτος πίσω από τον Μπακαμπού. Σε ό,τι έχει να κάνει με την άμυνα, επιστρέφει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τους Ροντινέι, Μπα και Ρέαμπτσιουκ να μην αλλάζουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ