ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-1: «Τσίμπησαν» βαθμό στο Ηράκλειο οι Βοιωτοί

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-1: «Τσίμπησαν» βαθμό στο Ηράκλειο οι Βοιωτοί

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με τον Νίκα στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Μπάκιτς, αλλά οι Βοιωτοί κρατούν τον βαθμό (1-1) στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Με έναν βαθμό στις αποσκευές του θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο ο Λεβαδειακός, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προηγήθηκε του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» χάρη σε γκολ του Νίκα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μπάκιτς και απέφυγαν δεύτερη σερί ήττα από την ίδια ομάδα μέσα σε λίγες μέρες.

Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Μία κεφαλιά του Πασαλίδη στο 15′ δεν βρήκε στόχο, όπως και ο Σαχπεκίδης δέκα λεπτά αργότερα όταν νικήθηκε από τον Μανδά.

Διαβάστε επίσης: Τεντόγλου: Γενέθλια για τον σπουδαίο Πρωταθλητή μας! (pics, vids)

Με το ξεκίνημα του δεύτερο μέρους ήρθε το γκολ για τον Λεβαδειακό. Στο 48′ συγκεκριμένα, ο Γιαννιώτας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Νίκας με ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Μετά το γκολ ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε και έφτασε στο 1-1 στο 73′ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης (64’ Περέα), Βούρος, Θοράρινσον, Ντιουσέ (64’ Νέιρα), Μεγιάδο, Λάρσον, Μπάκιτς (80’ Γκρόνινγκ), Μπαλογιάννης (72’ Μπιφουμά), Ντίκο.

Λεβαδειακός (Πετράκης): Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παζ (53’ Ντεντάκης), Λιάγας, Παναγιώτου, Χάμοντ, Μεχία (84’ Μπελμόντ), Νίκας (84’ Σκβάρκα), Σαχπεκίδης (84’ Τόρο), Γιαννιώτας (63’ Γερεμέγεφ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ