Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-1: Ο Άλβαρεζ έδωσε τη λύση στους «Αρκάδες»

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-1: Ο Άλβαρεζ έδωσε τη λύση στους «Αρκάδες»

Χάρη σε ένα γκολ του Άλβαρεζ λίγο πριν το φινάλε ο Αστέρας Τρίπολη επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Παναιτωλικού ξεκινώντας έτσι με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του στα playout της Superleague.

Το πρώτο τέρμα του Άλβαρεζ με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ήταν αρκετό για τους «Αρκάδες», ώστε να πανηγυρίσουν την νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού στο «Θ.Κολοκοτρώνης», μπαίνοντας έτσι με το «δεξί» στην διαδικασία των play out.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προγηθούν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαράλες στο 34′.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Μαρινάκη κατά Μπένετ: «Ανεπαρκής και ψεύδεται»

Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο πέρα από την αναγκαστική αλλαγή των γηπεδούχων αφού ο Ριέρα τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Με το «καλησπέρα» της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Κολοβό, έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό των παικτών του Γιάννη Αναστασίου.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 90ο λεπτό η μπάλα στρώθηκε στον Αργεντινό έξω από την περιοχή και εκείνος με ωραίο σουτ με το δεξί την έστειλε στα δίχτυα χαρίζοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ, Μουνάφο, Ριέρα (45′ Τιλίκα), Σίτο (68′ Ζουγκλής), Μπερτόγλιο, Μπαράλες

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μαλής, Λάρσον, Μλάντεν, Κολοβός, Χουάνπι (64′ Ντίας), Ντουάρτε, Σενγκέλια (64′ Νοσίρου), Πέδρο (74′ Καρέλης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ