Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Καθάρισαν με σούπερ Αγκιμπού οι Περιστεριώτες

Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Καθάρισαν με σούπερ Αγκιμπού οι Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με το δεξί τα play out της Superleague, με τον Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού να είναι εντυπωσιακός και σκόρερ, στη νίκη με 2-0 επί του Ιωνικού. Κατέβασε ρολά ο Γιαννιώτης και κράτησε στο μηδέν τους φιλοξενούμενους

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε στο Περιστέρι τον Ιωνικό για την πρώτη αγωνιστική των play out της Superleague και με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό, Αγκιμπού Καμαρά να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του με την μπλε φανέλα, επικράτησε με 2-0 των Νικαιωτών. Πολύ δραστήριος και συνεχής πηγή επικίνδυνων καταστάσεων ο Καμαρά 19′, πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, με τον Έρλινγκμαρκ στο 89′ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Ο Ιωνικός ήθελε πολύ ένα καλό ξεκίνημα στη διαδικασία των play out καθώς βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση. Από την άλλη ο Ατρόμητος ήταν πιο… άνετος και δυστυχώς για τους Νικαιώτες πιο ποιοτικός.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι 6-0: Στα ημιτελικά με… εξωγήινο Χάαλαντ

Και αυτό γιατί ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τις περισσότερες φάσεις για να σκοράρουν ένα τουλάχιστον γκολ, οι Περιστεριώτες είδαν τον Αγκιμπού Καμαρά να κάνει ένα πολύ μεστό και αποτελεσματικό παιχνίδι, τον Γιαννιώτη να αναδεικνύεται MVP της αναμέτρησης με 11 επεμβάσεις και τον πολύ καλό Σεμπά να βλέπει το δοκάρι να τον σταματά. Κάπως έτσι το 2-0 ήρθε και άφησε τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου να αναρωτιούνται πως δεν κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας από το ματς αυτό.

Στο 19’ ο Καμαρά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 30’ παραλίγο να γίνει και δημιουργός αλλά μετά από την υπέροχη έμπνευση του (τακουνάκι), ο Ρομπάιγ δεν κατάφερε να νικήσει τον Χουτεσιώτη για το 2-0.

Η απάντηση του Ιωνικού ήταν σχεδόν άμεση με τον επίσης δανεικό από τον Ολυμπιακό, Φαντιγκά (38’) και τον πρώην ερυθρόλευκο Σεμπά (43’) να βρίσκουν τον Γιαννιώτη σε πολύ μεγάλη μέρα και να μην μπορούν να ισοφαρίσουν, με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός αύξανε σταδιακά την πίεση του στα καρέ του Ατρόμητου, με τους Λοβέρα (52’) και Μύγα (56’) μα προειδοποιούν και την τεράστια φάση να έρχεται στο 61’.

Ο Σεμπά έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ με το δοκάρι να τον σταματά, ενώ στην επαναφορά ο Φαντιγκά είδε και πάλι τον Γιαννιώτη να τον σταματά εντυπωσιακά. Ο Βραζιλιάνος έχασε και νέα μεγάλη ευκαιρία στο 73’ με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου να κάνει ξεκάθαρο πως δεν ήταν… γραφτό του να δεχθεί γκολ σήμερα.

Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, ο Ιωνικός όχι μόνο δεν ισοφάρισε αλλά είδε τον Έρλινγκμαρκ στο 89’ να σφραγίζει τη νίκη για την ομάδα του στο 89’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Ο Ατρόμητος πλέον βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας στα play out, προσπερνώντας τον Παναιτωλικό που έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης (32 έναντι 29 βαθμών), ενώ ο Ιωνικός βρίσκεται με το… καλημέρα στη ζώνη του υποβιβασμού με 18 βαθμούς.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κέσχριντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες (67′ Φριντγιόνσον), Καμαρά (80′ Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Κλωναρίδης (46′ Ροτάριου), Τζαβίδας (58′ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (80′ Τζοβάρας)

Ιωνικός (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Λοβέρα (55′ Μασάς), Σάκιτς, Φαντιγκά (73′ Μάνος), Κάνιας, Σεμπά (81′ Καμπράλ), Μαντζής

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ