ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη της απώλεια στο νέο της γήπεδο, από τον Ολυμπιακό (1-3), στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ. Ήταν καλύτερη στην αρχή της αναμέτρησης, χωρίς να το εξαργυρώσει σε γκολ και μετά το αυτογκόλ του Μουκουντί (50’) και το γρήγορο γκολ του Μπακαμπού (53’), ρίσκαρε και έδωσε χώρους στον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα το 0-3 στο 67’. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Τσούμπερ στο 81ο λεπτό. Πρώτη απώλεια μετά από τρεις αγωνιστικές. Έπεσε από την κορυφή και πλέον απέχει δύο βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, τον οποίο και φιλοξενεί απόψε, στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Αλμέιδα είχε επικρατήσει με 1-0 στο ματς της κανονικής διάρκειας, στην OPAP Arena.

 

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηττηθεί στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος (5 νίκες) και την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου, στο Περιστέρι. Κορυφαίος ο Φώτης Ιωαννίδης, που άνοιξε το σκορ (49’) με πανέμορφο σουτ και κλείδωσε την επικράτηση των πρασίνων στο 63ο λεπτό με γκολ-πέναλτι. Έτσι, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και μπαίνει στη μάχη των πλέι οφ, έχοντας διαφορά δύο βαθμών από την ΑΕΚ, πέντε από τον Ολυμπιακό και επτά από τον τέταρτο της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ. Στο μεγάλο αποψινό ντέρμπι έχει ως στόχο θετικό αποτέλεσμα για να μην αναγκαστεί να αποχωριστεί την κορυφή.

 

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 της Κυριακής.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ