«Χέρια ψηλά και όλα τα φτάνω» – Πανηγύρι στα social media με τη διαιτησία στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

«Χέρια ψηλά και όλα τα φτάνω» – Πανηγύρι στα social media με τη διαιτησία στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Χαμός μετά την... αστεία διαιτησία στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα δύο καθαρά χέρια των Άμραμπατ και Χατζισαφί που «έκλεισε» τα μάτια ο Νταμπάνοβιτς. Πάρτι στα social media με... Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην «Opap Arena» για την πρώτη αγωνιστική των play off της Super League, σε ένα ματς που έκλεψε την παράσταση με τις ακατανόητες αποφάσεις του ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς και το VAR.

Ο Μαυροβούνιος ρέφερι τα έκανε… μαντάρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και χάρισε κόκκινη κάρτα δύο φορές στον Νόρντιν Άμραμπατ, με τον Μαροκινό μάλιστα στη δεύτερη παράβαση να κάνει καθαρό χέρι και μάλιστα να το απλώνει ηθελημένα. Παρόλα αυτά, ο Νταμπάνοβιτς δεν ασχολήθηκε καν με τον παίκτη της ΑΕΚ, αν και ήταν ο ορισμός της κίτρινης κάρτας.

Πέρα από τον Άμραμπατ, όπου ο Μαυροβούνιος έκλεισε τα μάτια, δεν είδε και το καθαρό χέρι του Χατζισαφί μέσα στην περιοχή της Ένωσης στο 36ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Σιμάνσκι έδιωξε μετά από εκτέλεση φάουλ με το κεφάλι και η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Ιρανού μπακ, με τον ρέφερι και το VAR όμως να μην δίνουν το καθαρό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Όπως είναι λογικό, μετά τα δύο «εγκλήματα» στη Νέα Φιλαδέλφεια στα social media «ξεσπάθωσαν», με τον κόσμο να ειρωνεύεται τον ρέφερι για τις αποφάσεις που πήρε. Το πλέον χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο στο Tik Tok που κυκλοφορεί και έχει κάνει… πάταγο, όπου έχει και τα δύο χέρια των παικτών της ΑΕΚ σε μουσική… υπόκρουση Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το τραγούδι που «ταίριαξαν» με εντυπωσιακό τρόπο στις παραβάσεις των Άμραμπατ και Χατζισαφί δεν είναι άλλο από το «Χέρια ψηλά και όλα τα φτάνω» και όπως είναι λογικό έχει γίνει ήδη viral.

Δείτε το βίντεο με τα δύο χέρια των παικτών της ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ